Hudba legálně

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 4. 1. 2007 20:17

ES0 píše:takze by si to pak "nelegalne" mel stahnout kazdy zvlast a bude to ok :)
ne... stahovani a poslouchani pro sebe je OK... takze kazdy clen rodiny si to musi stahnout pak uz muzou chodit okolo dveri.... ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod ES0 4. 1. 2007 20:18

no dyt to sem psal
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 4. 1. 2007 20:22

je tam nelegalne, sice v uvozovkach ale JE
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod thoosah 4. 1. 2007 21:00

Je to legalni. Ale nekdo vam tu hudbu musi nabidnout, coz je nelegalni. Ale jde poznat podle IP, ze ktereho statu to stahujes a nekde treba neni nelegalni posilat. Cili dejme tomu rus mi posle mptrojku a je to ok.
(¯`·.(¯`·.(¯`·.thoosah.·´¯).·´¯).·´¯)
thoosah
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 4. 1. 2007 21:20

Hele a jakej je pak teda rozdil mezi treba prave mp3sugar.com a http://www.i-legalne.cz ?
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod thoosah 4. 1. 2007 21:52

Zadny. Akorat legalne ma asi drm, coz je teda pekne na nic..
(¯`·.(¯`·.(¯`·.thoosah.·´¯).·´¯).·´¯)
thoosah
Návštěvník

Odeslat příspěvekod quichote2000 4. 1. 2007 21:59

Rozdil mezi ilegalne.cz a mp3sugar.com nekde byt musi, kdyz to prece na sugar.com muzou davat bez DRM, tak by to udelali i na ilegalne.cz, prece tam nemakaj blbci a moc dobre vedi, ze to DRM mnoho lidi nebude chtit.

A jeste nechapu to, ze Nemuzete nabizet (sdilet), ale muzete to stahovat, to je prece hrozne divny ne?!?

To je to samy, jako kdyby zakazali nastoupit do auta, ale jezdeni v aute by bylo povoleny.

Jo a jeste my vysvetlete to s tim softwarem, jak to ze si ho stahnu, nainstaluju, pouzivam a kdyz na to nekdo prijde, tak mam oplejtecky se zakonem.

Hudba je prece to samy, taky je to dilo chraneno autorskym zakonem.
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER
quichote2000
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 4. 1. 2007 22:07

u softwaru to je jinak. ten si mozna stahnout muzes to ted presne nevim ale pouzivat to uz nemuzes pokud na to nemas licenci. a licence na software se da "dokazat" jako ze ji mas, s hudbou bez DRM nikdo nic neudela protoze neni skoro sance zjistit kdes to sehnal
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod ES0 4. 1. 2007 22:09

quichote2000 píše:...

Jo a jeste my vysvetlete to s tim softwarem, jak to ze si ho stahnu, nainstaluju, pouzivam a kdyz na to nekdo prijde, tak mam oplejtecky se zakonem.

Hudba je prece to samy, taky je to dilo chraneno autorskym zakonem.

jestli on nebude hacek v tom zda jsi fyzicka ci pravnicka osoba, teda zda ten soft nepouzivas ke tvorbe nejakych zisku, ovsem moh by si mit nainstalovane nejaky freesoft na tyto veci a tvrdit zes to delal v tom, je to bordel a nikdo to presne nevi, ten odkaz na clanek jak to hodil thoosath o te policejni razii, tam je primo psane ze monitorovali CO a KDO sdili odesila atd, takze tam to bylo jasne
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod quichote2000 4. 1. 2007 23:11

suk píše:u softwaru to je jinak. ten si mozna stahnout muzes to ted presne nevim ale pouzivat to uz nemuzes pokud na to nemas licenci. a licence na software se da "dokazat" jako ze ji mas, s hudbou bez DRM nikdo nic neudela protoze neni skoro sance zjistit kdes to sehnal

No prave, kdyz si koupim CDecko, tak pri koupi uzaviram urcitou nepsanou smlouvu s prodavajicim, ktera se ridi nejsis obcanskym zakonikem. A mam pravo si udelat kopii pro vlastni potrebu, ale ty mp3 muzu dolozit, ze jsou udelany s originalu, ktery jsem si koupil.

Kdyz si koupi soft tak je to obdobne, a navic mam tu licenci, ktera me opravnuje ho pouzivat, a to se ridi autorskym zakonem.
Takze hudbu /u nas/ podle me musim mit s DRM /nebo s nejakou obdobou/ coz je licence, ktera me opravnuje k jejimu pouzivani.
Jinak je to podle me, jako kdyby si ji nekde ukradl.

Kdyz jsme u toho docela bych ocenil, kdyby na zive.cz vysel clanek o tom, jestli si hudbu muzu legalne sosnout a samozrejme pouzivat /prehravat, kopirovat, atd.../ ze zminene stranky.
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER
quichote2000
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 5. 1. 2007 21:33

Jenze na hudbu a filmy se myslim vztahujou jiny zakony nez na software, ktery nemuzes legalne ani stahnout...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 6. 1. 2007 11:47

jj soft je na tom jinak...nedavno byl prave na zive o tom clanek (predtim byl na doupe )
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Narcissus 2. 2. 2007 10:33

Není náhodou stahování hudby zlegalizováno tak, že si staženou hudbu vypálím na cd, za které už v dnešní době platím autorský poplatek?
Kromě klasiky, jazzu a české hudby, kterou kupuju na CD, chci všechno ostatní kupovat na allofmp3.com apd., ale rád bych jistotu, že je to fakt legální...
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 3. 2007 17:49

Tak jsem vcera utratil posledni dolar z uctu na mp3sugar.com. Nemuzu si stezovat, zatim naprosta spokojenost
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 5. 3. 2007 21:17

Tuhyk: Nejsem si jisty, jestli tady padla jednoznacna odpoved: Je to skutecne v CR 100% legalni to od tamtud stahnout? Tedy, je to postavene na stejnou uroven, jako v krame zakoupene CD?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka