Nesnáším hiphop! Pojďte o tom pokecat!

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 24. 9. 2007 21:40

ShM:tak mluvit neni tak lehky, ja se treba rapovat tak aby to znelo trosku jako rap naucil asi az na treti pokus... :mrgreen: je to faakt hafo tezky, a naklikat si while(true){tututuc tu tu tututuc vzum dzum} umim taky... :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Player. 24. 9. 2007 21:43

ja len vravim, ze neni kus ako kus. jeden moze byt totalne nepouzitelny, na kost prehnily a smradlavy (Rytmus napriklad) a potom je tu vyssia kvalita, tak ako v kazdom inom zanri/e. Skratka tiez to nie je moj oblubeny zaner, ale "sere" ma ked niekto nadava na nieco co nepozna. Priznam sa, ze z vacsiny hip-hopovych songov ma boly hlava a je mi na vracanie ale niektore si vypocujem s radostou.

SuperhollymaN: je pravda, ze by som tie dve slova nemal spajat. Pretoze punk povazujem za nesmierne zlu hudbu. Ale aj tu su skupiny ako rancid, ktore spravili zopar kvalitnych songov(resp ktore mam rad ja). Punk tiez nie je umenie. V principe sa staci neumyvat, *****, vrestat, obliekat sa ako bezdomovec a poskakovat ako opica. Tym chcem povedat, ze punk a hip-hop su si velmi blizke. Dufam, ze nebudes tvrdit, ze pri punku treba vediet spievat :)
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pickun 24. 9. 2007 21:49

Beastie boys rulezz :D
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 24. 9. 2007 22:13

Player.:tys neslysel punk? hooodne punkovejch zpevaku umi zpivat (jsou i taci kteri teda ne, znam osobne, ty to brali jako srandu... kdyz nejde o penize beru vsecky.. )
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Player. 25. 9. 2007 13:52

tak daj meno aspon jedneho spevaka (skupiny).

edit: chrapcanie ako stary dedo s vyhulenym hlasom nepovazujem za spev.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 25. 9. 2007 15:32

tak z tech co si ted tak vzpomenu- Spinaci spendlik, Sanov1, Certuf punk.. staci?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Player. 25. 9. 2007 17:53

ani jednu z nich nepoznam... tak nehodnotim
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod luco666 7. 2. 2008 22:05

no hop hip :) tiez nemusim...ale viac sa mi protivia elektronicke sr..ky.. napriklad techno drum...celkovo sa mi nepacie tie fetacke akcie takzvane...a nepaci sa mi slovo akcia...lebo ma napadnu iba fetaci co davaju na tych diskothekach.
luco666
Čtenář

Odeslat příspěvekod sephiroth 22. 2. 2008 12:23

Je to sice OT, ale stejně: Punk je, když člověk hraje a neumí to. Takže všechny začínající kapely de facto hrají punk, dokud se nenaučí ovládat své nástroje :-)
sephiroth
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strny88 22. 2. 2008 13:42

hiphop hýbe světem, hiphop vládne dětem :oboze
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Předchozí stránka