Nesnáším hiphop! Pojďte o tom pokecat!

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 1. 2007 15:49

[quote="Ťuhýk"t
MarkFX, Weslo a zas je tu ta image. [/quote]

Nevím ale já si tak prostě představuju všechny metalový kapely... A když né takhle, tak prostě tak morbidně pomalovaní černě na očích, nebo jak se tomu říká.... :|
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod van vren 28. 1. 2007 16:18

Říká se tomu warpaint a malují se takhle pouze black metalisté. Ostatní většinou vypadají normálně :wink:
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 28. 1. 2007 16:25

xaero ale to ze dostali nejakou cenu ale prece vubec nic neznamena ne? A k tomu predtim - ne neznam je, ale prave ze jsem videl nejake zabery z jejich koncertu. Snaha zaujmout a za kazdou cenu delat kasparky je az moc viditelna... Temne a demonicke image jde dosahnout i bez masek

MarkFX morbidne? No ale jo, lidi co tohle poslouchaji, popr. hraji, maji trosku jine hodnoty a a proto jim to morbidni nepripada
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod xaero 28. 1. 2007 16:32

tuhyk: myslim ze se chteli odlisit a kdyz ma kazdej kokotek pomalovanou tvar tak oni si navlikly masky a kombinezy .... nevidim na tom nic spatneho ... a jinak ano ceny dokazuji ze hrajou kvalitne! A ani mi tak neslo o ty ceny ale i o tu oblibenost.

A pls doporuc ty alternativy dik :wink:
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zelik 28. 1. 2007 16:49

Hip hop nechte dětem, metal hýbe světem... 8)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 1. 2007 17:16

týjo a já sem si právě říkal že to táhlo tak v minulých desetiletí, ale koukám že se to furt drží...

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 28. 1. 2007 17:35

Tak ja vam nevim, proc si porad myslite ze metal je prezitek? Spis naopak, ukazuje se, ze kvalitni hudba pretrvava :) Za par (desitek) let, se ukaze, jestli dnesni trendy a popularni hudba budou jeste existovat, a jak na tom bude metal...

xaero: promin, ale hodnotit kvalitu hudby podle obdrzenych cen (a zvlast cen podle prodejnosti alb), je proste blbost. Kdyz se media rozhodnou propagovat kapelu (nemyslim slipknot zrovna, ale obecne) tak prodejnost poroste, i kdyby to byl sebevetsi sajrajt. Na to jsou experti hlavne Britove a ty jejich kytarove kapely (namatkou treba Darkness, dneska po nich nestekne ani pes, a jak je to dlouho co se o nich mluvilo jako o nastupujicich hvezdach).

Jinak ty alternativy. Doporucim treba In Flames. Hlavne jejich pozdni tvorbu (Clayman, Reroute to Remain, Soundtrack to Your Escape), ty prvni alba jsou prece jen jeste death metal (i kdyz melodicky) a to by se ti asi nelibilo. Nebo posledni desky Soilwork (Stabbing the Drama, Figure number five). Schvalne si to sezen a pak mi rekni co si o tom myslis.
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 1. 2007 17:44

Podobny jako Soilwork jsou i Scar Symmetry, to je uz spis metalcore... A starsi alba In Flames by snad taky zkousnul, treba Ordinary Story je paradni pecka a pritom to neni zadna divocina...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod xaero 28. 1. 2007 17:45

Ok juknu se po tom .....
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Narcissus 28. 1. 2007 19:27

[quote="Ťuhýk"tZa par (desitek) let, se ukaze, jestli dnesni trendy a popularni hudba budou jeste existovat, a jak na tom bude metal...[/quote]
Metal určitě existovat bude (ač si to asi nemyslíte, tak třeba Sepultura - Roots je pro mne kvalita). Populární hudba taky, může mít jakoukoli jinou formu, ale jedno bude mít s tou dnešní společné - bude jednoduchá, okamžitě zapamatovatelná, a bude obsahovat co nejjednodušší a nejkýčovitější text o lásce, aby i ta největší brzda pochopila, o čem to vlastně je. Takže tak.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xaero 30. 1. 2007 01:26

Mno takže
In Flames se mi moc nelíbil ... můj názor je že zpěvák má příliš uchraptěný hlas a snaží se až moc o změny tónu hlasu při zpěvu a hlas mu všelijak přeskakuje. Nástroje na mě působí v některých písních trošku chaoticky, bral bych spíče něco na způsob soilwork.....

Soilwork se mi celkem líbí a nějakou podobnou kapelu hledám ale furt to není ono .... hledám něco trošku agresivnějšího ale přitom dost melodického alespoň v refrénu (tzn. SlipKnot :) ) ... :)
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod van vren 30. 1. 2007 05:13

xaero: Tak to potom zkus Opeth. Podle toho co říkáš by se ti mohli líbit. Možná ještě bys mohl skusit i poslední album od Akercocke, i když ti už na tebe možná budou příliš tvrdí.
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 30. 1. 2007 10:47

Opeth se mu budou zdat moc utahany. Kdyz se ti teda nelibi Soilwork ani In Flames, tak zkus jinou melodic death metalovou kapelu ze Svedska. Je toho kvantum - Daqk Tranquility, Arch Enemy, Scar Symmetry. Nebo holandske God Dethroned (ale jen posledni dve alba)
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 1. 2007 12:25

God Dethroned by na nej asi bylo moc silny kafe... Svedskej melodeath mam rad taky a stylove nejbliz jsou k Soilworku asi Scar Symmetry, ty jsou navic na Pitch Black Progress chvilema az prekvapive brutalni. Z tech modernich kapel me taky napada Nightrage a Mors Principium Est... A neodpustim si svoje Insomnium :D
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 30. 1. 2007 13:51

koukám že pulka tohoto threadu o HipHopu je spíš hádání který metal je lepší a tvrdší........

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka