Nesnáším hiphop! Pojďte o tom pokecat!

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Tamasha 27. 1. 2007 23:45

// ZMĚNA: Už NEJSEM TAMASHA, ale JSEM NAJJA... Profil (WWW).
Tamasha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 27. 1. 2007 23:45

Tamasha píše:
ES0 píše:jen tak mimo diskuzi se zeptam:
Obrázek

to na tom obtazku na sobe nosi nejaky druh moderniho umeni nebo je focenej za prostrelenym sklem?
ja se porad nemuzu zbavit dojmu jakoby na sobe mel nejaky plexisklodrateny mix
50cent - Tenhle zpěvák je na tý fotce za prostřeleným sklem, protože kdysi, když byl mladší na něj byl spáchanej atentát! Tuším, že ho 2x střelil (trefili se), on teda přežil, ale bojí se a proto nosí vesty, onrněný auto má,...

PS.: Už tuším, že někdo bude na tohle reagovat typem: Za tu hudbu se nedivim, že ho chtěli zabít! To bych to taky zabil...a/quote]

Za tu hudbu se nedivim, že ho chtěli zabít! To bych to taky zabil...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tamasha 27. 1. 2007 23:46

Haha :D No já to věděla... Náhodou, on je jeden z mála raperů, který můžu...
Tamasha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 1. 2007 00:17

Tamasha píše:Tenhle zpěvák je na tý fotce za prostřeleným sklem, protože kdysi, když byl mladší na něj byl spáchanej atentát! Tuším, že ho 2x střelil (trefili se), on teda přežil, ale bojí se a proto nosí vesty, onrněný auto má,... o/quote]

Juu, to je ale dlsnak. Ja myslel ze pravej gangsta je ten kterej kazdymu mava pred nosem kverem a je mu jedno jestli ho zastrelej. Tak vazne, tyhlety "prosel jsem si peklem" zase nesnasim ja, ocividne to cpe vsem jen aby vypadal kchul...

ES0: :mrgreen:
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 28. 1. 2007 00:24

Ta díra ve skle svádí k myšlence, že napotřetí už by se to konečně mohlo podařit... 8-)
Ba ne - morbidní humor necháme stranou. Faktem je, že hip-hop není hudba, kterou bych kdy vyhledával. Ovšem pokud jde o hip-hop český, tak ten opravdu nemůžu. To už při poslechu prvních veršů bych byl schopný i zastřelit 50Centa. A co hůř - můj spolubydla z bytu ho poslouchá. Pro tyhle případy jsem si pořídil taková ta obrovská sluchátka, co brání pronikání zvuků zvenčí. Nevím, co může existovat horšího než český hip-hop.
Vlastně ano, vím - slovenský hip-hop.

Odeslat příspěvekod xaero 28. 1. 2007 00:31

hot_spot: omg :D ja se nemuzu nic jinyho nez smat tej tvej dmnci :D
Podivej se na film Get Rich Or Die Tryin' jen abys vedel jak to je a nesmal se tady kravinam o kterych vis h*vno
Mimochodem .... HIM je, byl a bude gothic rock .... love metal se jmenuje jejich album (nekdo to poklada za love metal ale ve skutecnosti to tak neni) a abych pravdu rekl neni to o moc mekci nez treba Iron Maiden, Hammerfall apod. a SlipKnot jsou na uplne jine urovni nez oni. Jsou mnohem tvrdsi atd. jestli jsi v tom nenasel zalibeni tak ti to neberu ale nerikej ze to je priserna kapela ja bych ti taky nepomlouval In Flames a Dark Tranquillity i kdyz by se mi to treba nelibilo (abych pravdu rek tak jsem to jeste ani neslysel takze nemuzu posoudit) ..........
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xaero 28. 1. 2007 00:34

Original fotka vypada takto:
Obrázek
To si jen nekdo pohral s tou fotkou, zadny vyznam to sklo nema ....[/url]
Edit: Nebo vlastne kdyz to tak vidim tak to jsou dve odlisne fotky ale myslim ze to sklo je tam jen tak ze srandy protoze original fotku jsem jiz nekde videl a nebylo to tam. Nejaky fanousek si proste jen pridal sklo
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 28. 1. 2007 00:41

no i tak je to traged, machrovat a mit na sobe cepici do bazenu, z kalhot couhajici slipy, uplne nejvic zeru to jejich noseni krizu, sou to hovna
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tamasha 28. 1. 2007 00:44

Nene... Já viděla i fotku se sklem... Ale nevim kde, ale bylo to na hodně místech... Snad i na jeho CD byla...
Tamasha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xaero 28. 1. 2007 00:44

HELE STFU :D
Metalisti a diskaci me odpuzujou vic :D
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tamasha 28. 1. 2007 00:46

Tamasha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tamasha 28. 1. 2007 00:48

No tak ty hadry taky nemusim... Jako je fakt, že ta koupací čepice je fakt hroznááá... :D Ale jinak jako mám radši hip-hop, než punk!! nebho tak...
Tamasha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 28. 1. 2007 00:49

jak trefne poznamenal hot_spot, typky typu "prosli jsme si peklem" bych tam pri prvni prilezitosti dokopal zas
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod van vren 28. 1. 2007 00:53

xaero: Nikdy nesrovnávej kapely které něco dokázaly se Slipknot.
Jinak celkově k 50Centovo oblečení se vyjadřovat nebudu, ale co proboha má znamenat ten kříž. Odkdy je on křesťan? Dle mě je to jen další důkaz pozérství a to mám tedy radši nagelovaného diskanta, který si na nic nehraje.
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 1. 2007 00:56

xaero: Umis jenom nadavat? S tebou uz nemam silu se o necem dohadovat, chovas se jak totalni idiot. Ohledne stylu HIMu: http://www.last.fm/music/HIM?q=him , opakuju ze nejde o to co hraji, ale jak tu hudbu prodavaj. "Podivej se na film Get Rich Or Die Tryin' jen abys vedel jak to je a nesmal se tady kravinam o kterych vis h*vno" - von je o tom natocenej i film? Urcite to nebude o tom jak mel zamlada tezkej zivot kde po nem strileli a stejne se vypracoval v cool gangstu... :roll: Iron Maiden a Hammerfall sem netahej, to jsou regulerni muzikanti a nejde jim o tom znit co nejvic drsne jako Slipknotum, ona je ta hudba trosinku slozitejsi, vis...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka