Nesnáším hiphop! Pojďte o tom pokecat!

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod cinan 24. 6. 2007 15:17

teplice píše:www.lhfoto.cz/rap.mp3
mohl by si to niekam reuploadnut? som na to zvedavy ale nemozem to siahnut... Dik
Open-source fan!
blog-zapisky: http://cinan.wordpress.com/
cinan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 6. 2007 12:10

Hip Hop, Rap, ale i Techno, House apod. je prostě hnůj, kterej nemá s muzikou nic společného ... na tom se snad shodnem všichni ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pade 25. 6. 2007 14:03

Fuck8r píše:Hip Hop, Rap, ale i Techno, House apod. je prostě hnůj, kterej nemá s muzikou nic společného ... na tom se snad shodnem všichni ...n/quote]

:tleskani
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 25. 6. 2007 17:11

Fuck8r píše:Hip Hop ... nemá s muzikou nic společného ... na tom se snad shodnem všichni ... /quote]

Na tom bych se docela shodl. Rozhodně víc než na tom, že je to hudební styl. Tak ale zase nemáš pravdu, ta hudba do tohbo patří :wink:

Ale nevím proč sem dáváte ty odkazy. Jste v sekci "nesnáším hiphop".
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Andrew_R 27. 6. 2007 11:09

http://archiv.markiza.sk/?31337d=23.06. ... b%5d=19208

Tak tohle mi zanechalo velkou psychickou ránu na duši. Ale ono je to ještě horší... Bylo to v celostátní TV, lidi si dělají obrázek a ta holčička... je naprosto mimo...
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tamasha 27. 6. 2007 12:56

No, můžu dodat jen pár slov s dovolením: Madafaka, gangsta :D:D ... tuc tuc, pic,... :D
// ZMĚNA: Už NEJSEM TAMASHA, ale JSEM NAJJA... Profil (WWW).
Tamasha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod teplice 27. 6. 2007 18:06

cinan : je to tam pořád :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 5. 7. 2007 21:22

Zelik píše:Taky úplně nenávidim hip hop, nesnášim ho jako "muziku" a nesnášim ani ty jejich hadry, řetězy, prostě všechno...
Když vidim někoho takovýho, sice si o něm myslim svý, ale nikomu to neberu a nic neřikam...
Pak když na mě nějakej drsnej hoper začne mít keci, proč posloucham metal, jak to můžu poslouchat, proč chodim tak a tak oblíkanej...jen se směju :)t/quote]

Vše je o toleranci já mám rád jak metal a občas si pustím i hiphop (ale nejsem hip hopák), osobně můžu jakoukoliv hudbu jen ne dechovky.

Každej ať si poslouchá co chce ale ať nenadává těm co poslouchají něco co se tomu dotyčnému nelíbí.

Zelik: To není nic proti tobě, jen se my líbil tvůj příspěvek a tak sem ho trochu chtěl okomentovat.
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod NOHA21 7. 8. 2007 12:49

Ahoj všem,
hudbě se věnuju aktivně už něco přes 6 let, hip hop (nebo rap, to teď nehraje roli) mi nevadí, ale nepustím si to. Co mi spíše vadí, že hip hopery někdo považuje za muzikanty. Přitom naprostá většina "skladeb" jsou jen zacyklený standardní melodický klišovitý postupy. Postrádám v tom jakoukoliv invenci, harmonii, instrumentální prožitek, a projev citového propojení jednotlivých hudebníků (to, jak spolu komunikují přes hudební nástroje). Slátat 3-4 minutové kolečko pseudobicích, basové linky, popř. kláves, aby do toho mohl někdo drbat texty, to by mě fakt hudebně nikdy nemohlo uspokojit. Hudební základ, který je většině takovéto "hudby" použit, dokáže totiž vytvořit snad kterýkoliv opravdový muzikant, který do hudby alespoň trochu vidí. On to ale neudělá, protože jeho cíle jsou daleko, daleko vyšší. Vím, že hiphop nebo rap apod. je záležitost spíše textová, pak ať to ale nikdo nesrovnává s jinou hudbou. I v tý dechovce je instrumentální pestrost daleko větší, hip hop pouze škrábe povrch nekonečně velkého ledovce...
NOHA21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 7. 8. 2007 13:00

jo, nekteré hiphop pesničky se dají, ale ne CZ - SK kšiltovkoví blbci... a hiphoper bych nebyl ani za nic
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pickun 7. 8. 2007 15:10

NOHA21 píše:Ahoj všem,
hudbě se věnuju aktivně už něco přes 6 let, hip hop (nebo rap, to teď nehraje roli) mi nevadí, ale nepustím si to. Co mi spíše vadí, že hip hopery někdo považuje za muzikanty. Přitom naprostá většina "skladeb" jsou jen zacyklený standardní melodický klišovitý postupy. Postrádám v tom jakoukoliv invenci, harmonii, instrumentální prožitek, a projev citového propojení jednotlivých hudebníků (to, jak spolu komunikují přes hudební nástroje). Slátat 3-4 minutové kolečko pseudobicích, basové linky, popř. kláves, aby do toho mohl někdo drbat texty, to by mě fakt hudebně nikdy nemohlo uspokojit. Hudební základ, který je většině takovéto "hudby" použit, dokáže totiž vytvořit snad kterýkoliv opravdový muzikant, který do hudby alespoň trochu vidí. On to ale neudělá, protože jeho cíle jsou daleko, daleko vyšší. Vím, že hiphop nebo rap apod. je záležitost spíše textová, pak ať to ale nikdo nesrovnává s jinou hudbou. I v tý dechovce je instrumentální pestrost daleko větší, hip hop pouze škrábe povrch nekonečně velkého ledovce...
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 9. 8. 2007 18:42

NOHA21 píše:Hudební základ, který je většině takovéto "hudby" použit, dokáže totiž vytvořit snad kterýkoliv opravdový muzikant, který do hudby alespoň trochu vidí.o/quote]
nesouhlasim. nejsem muzikant, spis antitalent, do hudby nevidim a udelat nejakej trapnej loop zvladnu... :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Narcissus 9. 8. 2007 23:13

NOHA21 píše:...Co mi spíše vadí, že hip hopery někdo považuje za muzikanty. Přitom naprostá většina "skladeb" jsou jen zacyklený standardní melodický klišovitý postupy. Postrádám v tom jakoukoliv invenci, harmonii, instrumentální prožitek, a projev citového propojení jednotlivých hudebníků (to, jak spolu komunikují přes hudební nástroje).
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod NOHA21 10. 8. 2007 08:53

Ahoj Narcissus, díky za postřehy, konečně se tu vede debata na úrovni, ne jen takový "hip hop je super nebo není" :)
Narcissus píše:Jádro rozdílu je v tom, že ty hledáš ten instrumentální prožitek....
... A i kdyby ten nápad tvořilo jen pět tónů, no a co? ... Proto, aby mohli absolventi konzervatoří ucrnkávat nad technickou brilantností? To není vždy účelem hudby... d/quote]

Máš pravdu, hledám určitě instrumentální prožitek, ale taky si uvědomuju, že v jednoduchosti bývá někdy větší síla, a to platí v hudbě dvojnásob. A nejdu jen po technické brilantnosti, jestli to tak vyznělo z textu výše, tak to beru zpět, poslouchám i "jednodušší" hudbu právě z důvodu, abych mohl vypnout :) ...
NOHA21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod averton 11. 8. 2007 14:55

no ja som tomuto zanru nikdy nepochopil. To ze nosia o 2 cisla vacsie oblecenie chapat dokazem ale tu hrozu co produkuju uz nie :twisted:
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka