mohl by si to niekam reuploadnut? som na to zvedavy ale nemozem to siahnut... Dikteplice píše:www.lhfoto.cz/rap.mp3
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
mohl by si to niekam reuploadnut? som na to zvedavy ale nemozem to siahnut... Dikteplice píše:www.lhfoto.cz/rap.mp3
Fuck8r píše:Hip Hop, Rap, ale i Techno, House apod. je prostě hnůj, kterej nemá s muzikou nic společného ... na tom se snad shodnem všichni ...n/quote]
Fuck8r píše:Hip Hop ... nemá s muzikou nic společného ... na tom se snad shodnem všichni ... /quote]
Zelik píše:Taky úplně nenávidim hip hop, nesnášim ho jako "muziku" a nesnášim ani ty jejich hadry, řetězy, prostě všechno...
Když vidim někoho takovýho, sice si o něm myslim svý, ale nikomu to neberu a nic neřikam...
Pak když na mě nějakej drsnej hoper začne mít keci, proč posloucham metal, jak to můžu poslouchat, proč chodim tak a tak oblíkanej...jen se smějut/quote]
NOHA21 píše:Ahoj všem,
hudbě se věnuju aktivně už něco přes 6 let, hip hop (nebo rap, to teď nehraje roli) mi nevadí, ale nepustím si to. Co mi spíše vadí, že hip hopery někdo považuje za muzikanty. Přitom naprostá většina "skladeb" jsou jen zacyklený standardní melodický klišovitý postupy. Postrádám v tom jakoukoliv invenci, harmonii, instrumentální prožitek, a projev citového propojení jednotlivých hudebníků (to, jak spolu komunikují přes hudební nástroje). Slátat 3-4 minutové kolečko pseudobicích, basové linky, popř. kláves, aby do toho mohl někdo drbat texty, to by mě fakt hudebně nikdy nemohlo uspokojit. Hudební základ, který je většině takovéto "hudby" použit, dokáže totiž vytvořit snad kterýkoliv opravdový muzikant, který do hudby alespoň trochu vidí. On to ale neudělá, protože jeho cíle jsou daleko, daleko vyšší. Vím, že hiphop nebo rap apod. je záležitost spíše textová, pak ať to ale nikdo nesrovnává s jinou hudbou. I v tý dechovce je instrumentální pestrost daleko větší, hip hop pouze škrábe povrch nekonečně velkého ledovce...
nesouhlasim. nejsem muzikant, spis antitalent, do hudby nevidim a udelat nejakej trapnej loop zvladnu...NOHA21 píše:Hudební základ, který je většině takovéto "hudby" použit, dokáže totiž vytvořit snad kterýkoliv opravdový muzikant, který do hudby alespoň trochu vidí.o/quote]
NOHA21 píše:...Co mi spíše vadí, že hip hopery někdo považuje za muzikanty. Přitom naprostá většina "skladeb" jsou jen zacyklený standardní melodický klišovitý postupy. Postrádám v tom jakoukoliv invenci, harmonii, instrumentální prožitek, a projev citového propojení jednotlivých hudebníků (to, jak spolu komunikují přes hudební nástroje).Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus píše:Jádro rozdílu je v tom, že ty hledáš ten instrumentální prožitek....
... A i kdyby ten nápad tvořilo jen pět tónů, no a co? ... Proto, aby mohli absolventi konzervatoří ucrnkávat nad technickou brilantností? To není vždy účelem hudby... d/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků