Nesnáším hiphop! Pojďte o tom pokecat!

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Andrew_R 8. 6. 2007 17:49

teplice píše:Pusť si to znova....dělaj blbce z hoperů :D-/quote]
Jo ahá :wink:

Máte před sebou oponu, kterou tvoří vaše falešné představy. Proto vidíte jen to, co chcete vidět a nejen v muzice. Jednám tak i já, ale snažím se změnit. Rap není o modle 50c, to spíš Run-DMC, N.W.A, Public Enemy, ale kdo o tom něco ví? "hopeři" nebo "hiphopeři" - tak se nikdo nikdy nenazývá, kdyžtak rapeři, DJji atd.

K jakému jinému závěru asi dojít, když znám všeho všudy Rytmuse a Čistychova, kterému ještě jako Čech nerozumím ani slovo, že. Asi k takovémuto:
rquote="Andrew_R 26.5"]není to jen přebírání Americké kultury, která sem nepatří? Jako by to děcka odkoukaly a začali to dělat taky a přitom si připadají strašně cool. Nějaká rádoby hudba, kterou poslouchají děti, protože je to strašně moderní a gangsta a nevím co ještě. Že tak myslíš? Já ob]ne [/b](ale myslel jsem)… hej, tak poďte, poďte, poďte do mě ten názor tlačit.t/quote]

Ale o tom to není...

Říkám, song RnB Soul od Horkýže Slíže byl lepší, jelokož to mělo nějakou úroveň, ale toto... :hm
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Narcissus 9. 6. 2007 06:44

Tady s tebou souhlasím. Bohužel, po lidech, kteří nejsou schopni se přenést přes vysoké klobouky a plastové hodiny na krku (Flavor Flav), je zbytečné cokoli dál vysvětlovat.
A ano, RnB Soul má daleko vyšší úroveň a vtip, i když v tom songu tady je taky trocha pravdy.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 9. 6. 2007 08:15

Já poslouchám vše ( i hiphop )...ale tahle písnička mě rozesmála :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod michee 9. 6. 2007 10:13

Poslouchám vše....nemůžu říct, že nesnáším hip-hop - třeba www se do toho soudku řadí, ale poslouchám je, mají dobré texty a jsou super....u mě je to spíš otázka nálady....navíc nerada urážím hudbu - někdo ji rád a někdo ne - jedna moje známá o hudbě, kterou poslouchám, řekla, že to je hudba na p*ču - docela mě to urazilo, takže to nedělám jiným.

:?

Obrázek
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 22. 6. 2007 16:09

http://www.youtube.com/watch?v=FqoLK71DGtM

Slovaci byli vzdycky svetovejsi :tleskani
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod spike18 22. 6. 2007 17:18

omg lol :D
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
spike18
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 6. 2007 10:05

http://bandzone.cz/kofihen :mrgreen: :mrgreen:

Dejte si třetí "track" Revoluční ***** a poslouchejte ten "text". Ten chlapec teda válí. :mrgreen:

2 hot_spot: Tak to je na mě moc. :D

//EDIT: Dával to už i jannnn na MM, ale nevím, jestli to bylo tady...
Obrázek :-P
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 23. 6. 2007 10:12

ConPower : Tak ta písnička ... ta je :mrgreen: :mrgreen:
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Daemon666 23. 6. 2007 10:37

hot_spot píše:http://www.youtube.com/watch?v=FqoLK71DGtM

Slovaci byli vzdycky svetovejsi :tleskani-/quote]

:lol: :lol: tohle sem neslysel leta pane :lol: ale ze to byl hit... :mrgreen:
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 23. 6. 2007 10:44

Kdo nezkoumal ty similar videa, tohle je jeste vetsi nahul: http://www.youtube.com/watch?v=kT7ErFG3 ... ed&search=
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 23. 6. 2007 10:46

teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod hotspot 23. 6. 2007 10:53

To mi necpi, ja vyhledavam jen gangsta hiphop :twisted:
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 23. 6. 2007 10:59

Ale tohle je drsný :mrgreen:
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 6. 2007 21:36

Chlapci, a pozerali ste od Martina "Kanibali"?? :D
http://www.youtube.com/watch?v=I3yq4ByjHYY (Je to ganxta, hote.)
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 23. 6. 2007 22:08

Pozeral, tady se hodi jedna hlaska od D-Fense - "Kdo tohle napsal, musi byt genius nebo uplny magor. Mozna taky trochu pedofil."
hotspot
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka