od Narcissus 6. 5. 2007 10:50
Andrew_R píše:Místo argumentace hodnotí jejího předkladatele.e/quote]
Hm, ovšem sám jsi teď hodnocením hodnotícího dostál stejné úrovně, nemám pravdu?

Nicméně - jak čekáš, že budu reagovat? Podívej se na svůj styl příspěvků a možná pochopíš (ne, nepochopíš...

).
rquote="Andrew_R"]Věděl jsem moc dobře, že tohle, co budu psát, moc lidí neunese. A proto se mi do toho moc nechtělo. Teď jsem ale připraven to obhájit /quote]
Co si o sobě myslíš?? Už jsem ti to naznačoval, ale - řešíš hovadiny jako každý ukřivděný zneuznaný pseudoznalec čehokoli (jo jo, zase tě soudím), ať si každý pojmenovává hudbu jak chce. V celkovém důsledku je to ta poslední věc.
Vybalil jsi angličtinu (jo, jsi světák), pak jsi zkusil latinu (jo, jsi intelektuál) a co bude teď? Vysázej tady klidně dalších šest jazyků, ale pro mě jsi chudák, který jednoduše nepochopil smysl hudby. Jak čtu příspěvek od andelse, vidím že jsi asi známá firma.
Jednoduše: tys neuvedl nic, co bych nemohl "unést", jsi nedůležitý. Pro stromy nevidíš les. Chybou lidí jako jsi ty je nedostatek sebereflexe. Proč tě ostatní nechápou a neberou není dáno jejich nízkou odborností v tom kterém směru (jak si myslíš), ale něčím co souvisí s tebou. Popřemýšlej.
Na toto už fakt nemám chuť, tohle hádání mi zabírá můj čas. Teď sice řekneš, že jsem z nedostatků argumentů útočil na tvou osobu, hodíš citaci na další psychologickou knihu a uvedeš tři maďarské odborné termíny, ale je mi to fuk. Víš co jdu dělat? Pustím si hudbu PRO RADOST.
A abys viděl, že nejsem hlupák ale taky intelektuál, dám ti echo na jednu výbornou knihu:
Lobel Arnold: Kvak a Žbluňk jsou kamarádi, Albatros
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...