Doporučte hudbu, nejspíš metal

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 19. 2. 2007 07:47

Ill Nino je slabota. Zkus radsi Soulfly
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod crashpc 19. 2. 2007 08:44

velmi dopodrucuju clawfinger, cromax, six feet under [the victim of paranoi je nej] , dimmu borgir a therior :-]
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod van vren 19. 2. 2007 10:51

myslim že SFU na něj budou moc tvrdý
ConPower: možná by se ti mohla líbit Pantera
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 2. 2007 20:46

Soulfly znám, tuším, že mám poslední desku, líbí se mi to. :wink: Už ji mám přes čtvrt roku. :) Pantheru jsem zkoušel, konkrétně Vulgar Display Of Power, ale nějak mě to nchytlo. To spíš se mi dost líbilo to Trivium. Jinak díky za tipy.

crashpc, taky díky.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod earwey 23. 2. 2007 22:32

Doporucujem MUSE, neviem ci je to priamo metal ale maju fakt dobru tvorbu..
earwey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 24. 2. 2007 18:31

No, Muse mi moc jako metal nepřijdou, spíš to vypadá, z toho co jsem šlyšel, na takový brit-pop (The Keane, Coldplay) nebo rock stylu The Killers. :) Ale dík.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 24. 2. 2007 18:40

Trivium je nejaky metalcore ne? Ten sice neposloucham, ale v tom zanru jsou hodne chvaleny Killswitch Engage a Norma Jean...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod ConPower 24. 2. 2007 21:53

Metalcore ani ne, možná jenom pár vybraných kratších částí z několika písniček tak může znít, ale celkově to myslím metalcore není. Ve Sparku byl titulek nad recenzí jejich posledního alba "Oslava thrashe", všude píšou, že to je thrash, někde i mixnutý s heavy, no prostě thrash. :)
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 2. 2007 14:06

Ve Sparku pisou do kolonky "styl" vsechny prvky ktery v ty hudbe zaslechnou, obcas z toho vznikne peknej gulas... Viz treba Fear My Thoughts - Vulcanus... Jinak od Trivia jsem dva, tri songy taky zaslechl, trashovy mi to fakt nepripada. A asi tady jeste nezaznelo Mors Principium Est, to je hodne chytlavy a dalo by se to specifikovat jako mirne industrialni melodeath...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 1. 3. 2007 10:20

Jestli se ti pak budou libit At the Gates tak ti doporucim i Casketgarden. Jsou to Madari, ale hrajou typickej svedskej melodic death ve stylu ATG
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod xaero 1. 3. 2007 11:28

Mno já jsem díky tady hot_spotovi atd. začal poslouchat In Flames (zpočátku se mi to nelíbilo) a Soilwork a dost se mi to líbí :) :) ale u těch In Flames mi to trvalo déle než u Soilwork .... ale stačilo si to jednou pustit k mytí schodů a už jsem sosal další album :)
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikesport 28. 12. 2009 11:47

Infected Mushroom - Legend of the Black Shawarma.
http://www.myspace.com/infectedmushroomcentral
Kombinace elektronické hudby s metalem :-D
mikesport
Návštěvník

Předchozí stránka