Soulfly znám, tuším, že mám poslední desku, líbí se mi to. Už ji mám přes čtvrt roku. Pantheru jsem zkoušel, konkrétně Vulgar Display Of Power, ale nějak mě to nchytlo. To spíš se mi dost líbilo to Trivium. Jinak díky za tipy.
No, Muse mi moc jako metal nepřijdou, spíš to vypadá, z toho co jsem šlyšel, na takový brit-pop (The Keane, Coldplay) nebo rock stylu The Killers. Ale dík.
Metalcore ani ne, možná jenom pár vybraných kratších částí z několika písniček tak může znít, ale celkově to myslím metalcore není. Ve Sparku byl titulek nad recenzí jejich posledního alba "Oslava thrashe", všude píšou, že to je thrash, někde i mixnutý s heavy, no prostě thrash.
Ve Sparku pisou do kolonky "styl" vsechny prvky ktery v ty hudbe zaslechnou, obcas z toho vznikne peknej gulas... Viz treba Fear My Thoughts - Vulcanus... Jinak od Trivia jsem dva, tri songy taky zaslechl, trashovy mi to fakt nepripada. A asi tady jeste nezaznelo Mors Principium Est, to je hodne chytlavy a dalo by se to specifikovat jako mirne industrialni melodeath...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Mno já jsem díky tady hot_spotovi atd. začal poslouchat In Flames (zpočátku se mi to nelíbilo) a Soilwork a dost se mi to líbí ale u těch In Flames mi to trvalo déle než u Soilwork .... ale stačilo si to jednou pustit k mytí schodů a už jsem sosal další album