Znate radio pandora???? Teda jestli se to tak da nazvat, je to tady: http://pandora.com/. Podle mne je to dobry napad, neco takoveho udelat. Hlavne se mi na tom libi, ze nemusim shanet pisnicky, ktere se mi libi, proste si je poslechnu tam. A taky je dobre, ze kdyz chci poslouchat radio, tak nemusim poslouchat ty nudne kecy a tak, ale jen pisnicky, a jeste k tomu ty, co si sam vyberu.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
asi jsem uplnej debil, ale prehralo me to uplne jinou pisnicku nez jsem si zadal.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
hej to je drsnýýý... sice stím vyhledáváním je to horší ale když budu shánět nové pisničky podle autora tak je to v pohodě...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne