ewing: Mam všechno kromě "Fairground underground - Perfect", tak to rozeberem
Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety
Whitesnake - Is This Love
- klasický uspávačky, málem jsem usnul
Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now
- na tenhle song jsem alergickej, protože si vždycky vybavim tu DEMENTNÍ reklamu na TicTac
George Michael & Mary J Blige - As
- refrén je gut, jinak docela nuda
Prince - Seven
- nic moc, takový monotónní
The Beautiful South - Rotterdam
- neznal jsem, přijde mi to slušný, jen trochu pomalý tempo
Sol Seppy - Enter One
- smutný nebo spíš melancholický, trochu jako Portishead. Ale určitě ne špatný!
Joan Osborne - One of Us - tohle je hodně dobrej song, písničku znám, ale nevěděl jsem název, i když to je klasika, dík moc
Saint Germain - alabama blues
- to bych chtěl docela vidět, jak na tohle tancuješ, myslim že by mi to razantně zlepšilo náladu
Mint Royale - Don't Falter
- slušný, neznal jsem, asi prověřim
Jinak od R.E.M. se mi dost líbí Imitation of Life, hlavně refrén hodně emotivní

.
Theme z Armageddonu, to je I Don't Want To Miss A Thing že jo? Pokud jo, tak je hodně dobrej

. Vůbec Aerosmith jsou dobrý. Sing for the moment je jedna z mých nejoblíběnějších skladeb vůbec, potom ještě Crazy je taky suprová, v akustický verzi.
Abyste neřikali že jen kritizuju a sám nic nenadhodim tak taky něco zkusim

.
Souhlasim, že ženskej hlas může dost často pomoct k emocím, co řikáte třeba na Edith Piaf, Janis Joplin nebo Ninu Simone? Jo, trochu starší, ale songy jako La Foule, Summertime (feat. Jimmy Hendrix) nebo Feeling Good jsou NESKUTEČNÝ.
Hodně emotivní mi přijdou taky starší rockový věci ve stylu Final Countdown nebo těch dvou songů z Rockyho (jedna je Eye of the Tiger). Neznáte něco emotivního v tomhle stylu?
Jinak třeba co nemam moc zmapovaný jsou Oasis, tam se mi líbí Don't Look Back in Anger, ale jiný takhle dobrý věci od nich neznám, tak když tak někdo něco nadhoďte.
To samý Rolling Stones. Mam jejich Best Of, ale jediný, co mě zaujalo je Like A Rolling Stone, původně myslím od Boba Dylena, což je podle mě dost emotivní.
Stejnej problém mam s Davidem Bowiem. "Rock and Roll Suicide" je výtečná, ale nic podobnýho jsem od něj nenašel
Moby. Ten je plnej emocí. Ale spíš než Find My Baby bych řekl "In This World" a "In My Heart". Pak určitě ještě pár věcí od něj, mam celou jeho diskografii, ale většina songů je pro mě neposlouchatelnejch, protože techno a trance fakt vůbec nemusim.
Potom ještě třeba "Robbie Williams - It's Only Us", to mam ale zřejmě podvědomě spojený s intrem k Fifě 99, takže to může být trochu zavádějící. Ale rád bych takový podobný "sportovní hecovačky" jako právě tohle od Robbieho nebo songy z Rockyho, ty dokážou fakt napumpovat

.
Help od Beatles taky dobrá, potom bez debat "The Who - Baba O'Riley", možná znáte pod názvem Teenage Wasteland. Sir Duke od Stevie Wondera má jeden z nekrásnějších refrénu co jsem kdy slyšel, hodně emotivní. Na další si teď asi z hlavy nevzpomenu