Madonna, co si o ní myslíte?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod x.e.n.i.e. 3. 9. 2006 22:33

Dnes jsem se divala na dokument na ČT2 o Madonne a jejim koncertnim turne Re-Invention. Bylo to zajimave. Videla jsem i jeji film "S Madonnou v posteli" a mohla jsem srovnavat... Vsechno, ceho dosahla, ma tezce vydrene. Jenom by se nemela plest do herectvi, to ji opravdu nejde.
Co si o ni myslite?
Jdete nekdo na jeji koncert v Praze?

Prikladam tu clanek, jak Madonna vadi nasi cirkvi, konkretne Kardinalu Vlkovi. Toto ponecham bez komentare

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zdravi-skola-spolecnost/clanek.phtml?id=227787
x.e.n.i.e.
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 4. 9. 2006 14:02

no to jak se montuje do nejake kabaly ci co, tak si myslim ze je blbka, zvlaste ted to si od kabaly dala udajne na nejaky cas pokoj, protoze si pry od toho musi odpocinout, ja si pritom vzdyky myslel ze vira ma povznaset, ne vycerpavat, proste blbka
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dragonnx 4. 9. 2006 17:55

Tohle je můj osobní, takže laický názor.

Madonna ro(c)k, co ro(c)k vypadá jinak. Někdy je to kus pěkný (ikdyž už trochu starší ženský), ale někdy se mi vážně nelíbí. Ve videoklipech se mi líbila asi tak 2x (jednou, asi před dvěma lety - tam měla bloňďato-hnědý vlasy, podruhý - a to se mi líbil i videoklip = Frozen - tam byla taková tajemná a taky jí to docela i seklo.
Jinak její muzika se mi až na pár vyjímek nelíbí. Na muzikál Evita jsem se předevčírem díval s přítelkyní. Moc mě to nebavilo. A včerejší dokument jsem neviděl.
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 5. 9. 2006 01:24

maka a dari sa jej. respect.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PachezZ 5. 9. 2006 10:01

muzika - jak co - treba alba American Life , Music nebo Ray Of Light se mi libi - a v dobe kdy byly aktualni se mi libila i jako zenska , ted uz se mi moc nelibi ani hudebne ani jako zenska...
Ford Probe 2.0 16v rv.95 85kW
Ford Probe 2.5 24v rv.95 120kW
PachezZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 5. 9. 2006 21:11

Nelibi se mi ani jeji hudba ani celkova image - typicka americka zpevacka s bezduchyma pisnema... muj nazor, noflame
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 5. 9. 2006 21:36

nikdo1 píše:Nelibi se mi ani jeji hudba ani celkova image - typicka americka zpevacka s bezduchyma pisnema... muj nazor, noflame

tak k tomu se nemůžu jinak než přidat, myslím si úlně to samý...
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Vencos 5. 9. 2006 22:04

Něco nemá špatný, ale její současná hudba stojí za velký hov*no. Jinak starý pecky sou výborný(většinu taky předělali MadHouse)
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 9. 2006 23:14

Dokaze prodat to co umi a ne zrovna lacino. Klobouk dolu, i kdyz ja bych tak hrisne penize za jeji koncert nedal..
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod miljan 6. 9. 2006 20:10

Zpívá koncerty naživo a nebo na playback?
miljan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 6. 9. 2006 20:53

Nazivo :wink:
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 7. 9. 2006 00:39

Slyšel jsem záznam jednoho jejího koncertu živě a musím uznat, že o jejích pěveckých kvalitách se nedá pochybovat. Kromě toho jsem fanouškem elektronické hudby, takže se přiznám, že její novější nahrávky mi vždy šly docela dobře do ucha (bude to zřejmě i tím, že si ke spolupráci zve osvědčené hudební matadory v tomto oboru).
Jinak mým oblíbeným albem od Madonny je Ray of Light - to zůstane zřejmě nepřekonáno.

Odeslat příspěvekod Ally 7. 9. 2006 04:29

Myslím, že není žádná moc extra zpěvačka, ale to co umí, dokáže perfektně "prodat".
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 7. 9. 2006 06:32

Madona je profík, já popík moc nemusím ale je dobrá.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deli 10. 9. 2006 17:55

Majkl vP. píše:Slyšel jsem záznam jednoho jejího koncertu živě a musím uznat, že o jejích pěveckých kvalitách se nedá pochybovat. p/quote]

Teď nevim jestli to myslíš ironicky nebo normálně? :wink:

Já jsem viděl záznam jejího koncertu na HBO (tuším Tokio :hm ) a byla to velká hrůza, myslim její pěvecký výkon, jinak show to byla velmi, ale velmi dobrá. Proto zůstávám u CD a koncert mě neláká... Od Ray of light se mi všechny desky líbí :)
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli

Další stránka