Jako sekundární mám Nokii 6234+ ta samá karta+HS-23(standardní HF).

Míval jsem ještě home made redukci+hpm-70, ale u redukce jsem utrhl konektor

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Zdar, ta Tvoje poslechová kombinace se mi jeví jako nejlepší, prošlo mi toho pod rukama i přes uši hodně, ale nic nehraje tak jako iPod a Koss. Já používám iPod mini (starší s HDD) a k tomu Koss Porta Pro, a je to suprHead píše:Apple iPod nano + Koss the plug
NOHA21 píše:Zdar, ta Tvoje poslechová kombinace se mi jeví jako nejlepší,Head píše:Apple iPod nano + Koss the plug
NOHA21 píše: Tohle všechno je nic ve srovnání s tím, jak to hraje. Fakt nekecám. Kam se na to hrabou mobily, který jsou stejně primárně jen mobily, a flash mp3 přehrávače taky nic moc (alespoň ty, co jsem viděl - slyšel).
martin_o5 píše:No tak iPod má určitě lepší výstupní převodník a zesilovač, takže má lepší zvuk, než jakýkoli mobil.j/quote]
Myslím, že díky tomu, že nejsou mobily dělány původně pro kvalitní poslech mp3, tak je to trochu ošizený právě na převodníku. Záleží ale taky na modelu, že. Až společnosti vytahají postupně z lidí nějakou tu korunu, tak pak možná začnou instalovat kvalitní převodníky... Co se týká iPODu, tak mi třeba přišlo, že starý Shuffle hrál o poznání hůře než Mini. Jako by to byl "měkčí" zdroj signálu. Taky záleží na výstupní impedanci přehrávače, a na impedanci sluchátek... Je to tak?
quote="Jersey II."]NOHA21 píše:Zdar, ta Tvoje poslechová kombinace se mi jeví jako nejlepší,Head píše:Apple iPod nano + Koss the plug
- NOHA21
- Návštěvník
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků