Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
S-Tony píše:Je to velice slušná a spořádáná rodinka až na ty mother-fucker bulshit dogs, kteří jim tam furt všude kadí
Sledoval jsem to dva roky zpátky. Ozzy- vypatalnějšího chlapa sem ještě nepotkal. Ten člověk taky nic neví a nic neumí. Než začal vystupovat tak zametal chodníky. Nemá ani střední školu. Totalní dement. Líp se chovají bezdomovci, kteří chodí k nám do krámu na pivo.
game_over píše: Ozzy je hudební legenda patřil mezi zakládající členy Black Sabbath ze kterých vycházelo mno rockových a metalových skupin tak že řeči že nic neumí jsou trochu zcestný /quote]
S-Tony píše:game_over píše: Ozzy je hudební legenda patřil mezi zakládající členy Black Sabbath ze kterých vycházelo mno rockových a metalových skupin tak že řeči že nic neumí jsou trochu zcestný /quote]
Ozzy i Black sabath jsem poslouchal. Ale to jsem si myslel že je Ozzy normální inteligentní člověk. Když jsem viděl v tom pořadu co je to zač, tak u mně nadobro skončil a nelíbí se mi už ani jeho muzika//quote]
Ozzy62 píše:PS:Vaši Britney Spears Vám taky nikdo nehaní...-/quote]
A drogy už dávno nebere...includes píše:Je to divná rodina, lítá z jedné drogové aféry do druhé atp., aspoň že ten zpěv je trochu živí...l/quote]
Louis píše:includes píše:Je to divná rodina, lítá z jedné drogové aféry do druhé atp., aspoň že ten zpěv je trochu živí...l/quote] A drogy už dávno nebere...
![]()
![]()
-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků