Ossbourn family

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 28. 7. 2006 22:48

Co říkáte na tuhle podivnou rodinku? :shock: :nenapadne
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 29. 7. 2006 01:06

Je to velice slušná a spořádáná rodinka až na ty mother-fucker bulshit dogs, kteří jim tam furt všude kadí :-)

Sledoval jsem to dva roky zpátky. Ozzy- vypatalnějšího chlapa sem ještě nepotkal. Ten člověk taky nic neví a nic neumí. Než začal vystupovat tak zametal chodníky. Nemá ani střední školu. Totalní dement. Líp se chovají bezdomovci, kteří chodí k nám do krámu na pivo.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod game_over 29. 7. 2006 13:25

S-Tony píše:Je to velice slušná a spořádáná rodinka až na ty mother-fucker bulshit dogs, kteří jim tam furt všude kadí :-)

Sledoval jsem to dva roky zpátky. Ozzy- vypatalnějšího chlapa sem ještě nepotkal. Ten člověk taky nic neví a nic neumí. Než začal vystupovat tak zametal chodníky. Nemá ani střední školu. Totalní dement. Líp se chovají bezdomovci, kteří chodí k nám do krámu na pivo.
game_over
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 29. 7. 2006 13:51

game_over píše: Ozzy je hudební legenda patřil mezi zakládající členy Black Sabbath ze kterých vycházelo mno rockových a metalových skupin tak že řeči že nic neumí jsou trochu zcestný /quote]

Ozzy i Black sabath jsem poslouchal. Ale to jsem si myslel že je Ozzy normální inteligentní člověk. Když jsem viděl v tom pořadu co je to zač, tak u mně nadobro skončil a nelíbí se mi už ani jeho muzika :-(
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ozzy62 3. 8. 2006 17:03

S-Tony píše:
game_over píše: Ozzy je hudební legenda patřil mezi zakládající členy Black Sabbath ze kterých vycházelo mno rockových a metalových skupin tak že řeči že nic neumí jsou trochu zcestný /quote]
Ozzy i Black sabath jsem poslouchal. Ale to jsem si myslel že je Ozzy normální inteligentní člověk. Když jsem viděl v tom pořadu co je to zač, tak u mně nadobro skončil a nelíbí se mi už ani jeho muzika :-(//quote]

No když se Vám nelíbí on ,ani jeho muzika-tak je rada jednoduchá-neposlouchejte ho...ale neberte ostatním možnost ho mít rád a v úctě,neb se domnívám,že pro rockovou hudbu toho udělal daleko více,než Vy...
PS:Vaši Britney Spears Vám taky nikdo nehaní... :?
Ozzy.
Ozzy62
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 8. 2006 17:54

Ozzy62 píše:PS:Vaši Britney Spears Vám taky nikdo nehaní... :?-/quote]

Jakou breatny spears ty vole? Mama i coming home byla moje neoblibenější balada. A navíc poslouchám kapely, které se v rádiu ani nehrají :-) Já jsem na progress-rock a art-rock
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 3. 8. 2006 19:12

Ta rodina je opravdu az moc divna.
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod PachezZ 3. 8. 2006 22:13

rodina divná a z muziky jedine Kelly :-)
Ford Probe 2.0 16v rv.95 85kW
Ford Probe 2.5 24v rv.95 120kW
PachezZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 8. 8. 2006 00:39

Je to divná rodina, lítá z jedné drogové aféry do druhé atp., aspoň že ten zpěv je trochu živí :lol: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jim 8. 8. 2006 01:45

šílený... :hm
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Louis 31. 10. 2006 21:24

...??? Je to normální rodinka...však trošičku živější,je to Metalový borec! Bez takových lidí by byl svět snad... Jo když někdo nechápe takovou hudbu tak hold nikdy nepochopí ani takové lidi... :wink:
Louis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Louis 31. 10. 2006 21:25

includes píše:Je to divná rodina, lítá z jedné drogové aféry do druhé atp., aspoň že ten zpěv je trochu živí :lol: ...l/quote]
A drogy už dávno nebere... :wink: :wink: :lol:
Louis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 31. 10. 2006 21:39

Ano nebere, ponevadz uz nemuze, uz ted je senilni...
Nic proti Ozzymu, je to legenda a mam ho rad, ale je to troska co si budem povidat...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod johnnym 31. 10. 2006 22:15

Souhlas s Tuhykem.. jeho hudba oslovila spousty lidí, ale jako člověk je to zoufalec
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 31. 10. 2006 22:52

Louis píše:
includes píše:Je to divná rodina, lítá z jedné drogové aféry do druhé atp., aspoň že ten zpěv je trochu živí :lol: ...l/quote] A drogy už dávno nebere... :wink: :wink: :lol:-/quote]

Myslel jsem celou rodinu, tzn. když bral drogy Ozzy, pak jeho manželka... poslední dobou i jejich dcera ...
includes
VIP uživatel