Nemohu si vzpomnenout na písničku od skupiny Apocalyptika. Pamatuji si jen videoklip, který se odehrával na poušti. Myslím, že v tom klipu s nima zpívala nějaká blonďatá zpěvačka. Nevíte někdo jméno písničky?
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich ~ Once upon a time ... ~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
No co vim, tak jedine video, kde s nima zpiva blondata zpevacka, je skladba Path. Ta zpevacka je Sandra Nasic z Guano Apes. Koukni na klip, jestli je to ono: http://www.youtube.com/watch?v=QXQYZgkXKs8
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ne to není ono. Tady ta holka hrála tuším na violoncelo a bylo to celé na poušti. Někde se tam plazil had nebo štír. Je to tak 2-4 roky, přesněji nevím. Bylo to skoro jak vážná hudba.
Edit - už jsem to našla - Faraway part 2 a ta blondýnka je Linda Sunblad.
Ale stejně díky za pomoc (snahu).
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich ~ Once upon a time ... ~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Tak mám novou.Zpívá to taková holka a ta písnička je docela rychlá.Je tam něco jako "and it makes me cry (kráááááj) and it makes me smile (smáááájl)" a tak
D'n'B fan To my né.To Komunisti. Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ? Ne, to byl Pepek námořník
cau neznate nejakou písničku v tomhle videu? Hlavně tu druhou a třetí.http://youtube.com/watch?v=qWGTkGJrK78 edit: tak jsem našel tu prostřední je od Aphex twin-Come to daddy
Naposledy upravil kwak dne 29. 11. 2006 18:13, celkově upraveno 1
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
Mozno to bude na smiech, ale neviem napisat a ani zaspievat nejake slova,alebo vetu. Je to ale dost stare...Obdobie zhruba ako Lipps Inc., skladbu spieval zensky hlas, trosku zdigitalizovany zvuk.
Neophyte : To je příšerný já se u toho musel smát to je jako zpívání do záchodu Napiš aspoň kousek textu.
Dodatek:Ta moje je Lily Allen - smile (kdo by toi do toho názvu řekl, co )
D'n'B fan To my né.To Komunisti. Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ? Ne, to byl Pepek námořník