Neznám název písničky

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 9. 2007 08:44

http://www.youtube.com/watch?v=NhEVlP87aH8 začíná to 1:13 a hledám to už asi rok :( THX :)
anonymni

Odeslat příspěvekod iwigirl 11. 9. 2007 01:46

0mira píše:to iwigirl: a jak se to jmenuje?

soundtrack k filmu Black Hawk Down :-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod qidak 11. 9. 2007 06:08

nepoznate niekto prosim pesnicku z reklamy na csob ? je to taky francuzky hip hop. spodky su z inej starsej pesnicky
qidak
Čtenář

Odeslat příspěvekod Rop 12. 9. 2007 12:39

Mno když už toto forum tu máte ... tak proč se nezaptat ... pamatujete si seriál Jets - život na hraně (JETS - Leben am Limit)? Tak ten měl úvodní znělku ... a tu já scháním ... to je oříšek ... co? :roll:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod petrusek 14. 9. 2007 14:39

Nevite prosim nekdo co je to zac v zaverecnych titulkach ve filmu "Rozpuštěný a vypuštěný"?
petrusek
Čtenář

Odeslat příspěvekod krtek.cz 14. 9. 2007 16:07

zdravim, potreboval bych vedet nazev skladby je to vystrihle z nejakeho mixu je tam mix nekolika rockovych skladeb a ja bych potreboval nazev tady teto

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/568 ... .77KB.html

Predem moc diky
krtek.cz
Čtenář

Odeslat příspěvekod 0mira 14. 9. 2007 17:22

To Krtek.cz: artist : Bon Jovi - album : Slippery when Wet - year 1986 - track : Livin' On A Prayer :tleskani pěkná
0mira
Návštěvník

Odeslat příspěvekod krtek.cz 14. 9. 2007 17:44

0mira píše:To Krtek.cz: artist : Bon Jovi - album : Slippery when Wet - year 1986 - track : Livin' On A Prayer :tleskani pěknák/quote]

moc diky :tleskani
krtek.cz
Čtenář

Odeslat příspěvekod MarkFX 16. 9. 2007 20:40

petrusek píše:Nevite prosim nekdo co je to zac v zaverecnych titulkach ve filmu "[b]Rozpuštěný a vypuštěnýt/b]"?

na konci závěrečných titulků bývá vypsaná i hudba v tom filmu, když to budeš pečlivě sledovat, možná ju tam objevíš...

Já už sem si tak sehnal minimálně jednou 8)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod krtek.cz 16. 9. 2007 21:06

MarkFX píše:
petrusek píše:Nevite prosim nekdo co je to zac v zaverecnych titulkach ve filmu "[b]Rozpuštěný a vypuštěnýt/b]"?

na konci závěrečných titulků bývá vypsaná i hudba v tom filmu, když to budeš pečlivě sledovat, možná ju tam objevíš...

Já už sem si tak sehnal minimálně jednou 8)C/quote]

jj mas pravdu taky uz sem to tak dvakrat udelal a na skladbu sem narazil
krtek.cz
Čtenář

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 16. 9. 2007 21:41

Prosím nezná tu někdo název písničky co je filmu Skála taková ta akční hudba :-)
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 17. 9. 2007 13:52

D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Najja 17. 9. 2007 15:14

vaclavbarak píše:Prosím nezná tu někdo název písničky co je filmu Skála taková ta akční hudba :-)-/quote]
Je to tohle...? -> http://www.youtube.com/watch?v=IqqZ9dbWzD4 :?: ... nevim, jestli je to vůbec tak samá skála, kterou máme na mysli :mrgreen:

// Ještě něco ti pošlu, ale do PM :D ... jinak to ani nejde :mrgreen:
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pickun 17. 9. 2007 16:25

Nejednodusi je napsat nazev filmu a ktomu slovo soundtrack a vyhledat to googlem :D
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 17. 9. 2007 16:34

scater píše:Prosim, tenhle song.dík http://youtube.com/watch?v=6N_hagoLgUAA/quote]

Wiseguys - Ooh La la
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka