Tak ono taky záleží jakou kvalitoiu stahujou,třeba u mě ke koncerům přidalo 12,5 GB to že jsem si stáhnul jeden koncert Metallici v Blu-ray kvalitě 1080.
66GB, 14 100 souborů (songů) Na shromáždil jsem to asi za 5 let Je to směs všeho možného. Věci z prvních 3 let jsou většinou v 128kb/s což je naprd, to novější už mám na 224-320kb/s.
mtmccox2 píše:Když čtu ty, co maj přes stovku, tak si říkám Wut. Ledaže tedy ty bezztrátové, no..
Album ve FLACu (16 bit/44.1 kHz) má cca 300 MB, to je cca 1 GB na 3 alba. Ripy z vinylu (24/96) mají ještě zhruba 3x větší velikost. Čili pokud je člověk audiofil, není 100 GB problém.
Tuhyk: samozrejme. At si vsechny ty zrnka prachu, skrabance a jiny puvody lupancu muzou poradne uzit
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Co iPod, takovej repracek v mobilu, kterej si uziva vzdycky skupinka audiofilu v autobuse
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...