suk: tak samozřejmě poznáš když tam ta basa není ale když tam je je to někdy těžký ji tam slyšet, přesně právě pro to že basák hraje stejnou věc jako kytarysta... bohužel mě tady nejede vzuk takže si nic nepustim
ale co mě se osobně líbí tak když už ta basa neni tolik slyšet tak občas do ty hudby prostrčit nějaký to basový sólo
No hned koncertovat nehodlám, ale v blízké budoucnosti určitě, máme s kámošema rozdělanejch
pár věcí, jen to potřebujeme nějak seskoušet a sjednotit pod nějaký jméno
ale i
co se hry doma týče je mnohem lepší když máš ten aparát a slyšíš to jak to bude znít ve finále,
jak říká sattero, když hraješ na sucho tak to nějak zní furt stejně, ale když to píchneš do komba
tak najednou zjistíš, že z tý kytary vyždímáš zvuky o kterejch se ti předtim ani nezdálo
sattero: já vím že kytara za 3tisíce je dělaná podle ceny a na požadavky zákazníka se zase tolik
nehledí, ale problém je v tom, že většina výrobců dává na trh málo levorukých modelů, takže
človek potom nemá moc co na výběr, kdybych byl pravák tak si nestěžuju, ale já si můžu dovolit
dát maximálně 5tisíc takže co sem tak koukal po internetu mi zbývá ten jazzbass a nebo počkat
a koupit si od squiera preclíka... tak babo raď...
a ohledně music city ja tam sice
tak tři měsíce nebyl ale posledně tam neměli ani jeden levorukej model
A bude hůř...