Evropa 2

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zamis 29. 12. 2005 14:21

radio posloucham jenom v aute a vetsinou je to prave E2, ale od nich jsem nic nevyhral. parkrat jsem vyhral na kiss hady
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod christian 29. 12. 2005 14:23

Kdysi jsem E2 poslouchal, ted uz si radio poslechnu jen zridka :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod gekoncik 29. 12. 2005 17:00

Nevíte jestli číslo do E2 na maximixe má drahší paušál nebo je to klasické číslo s běžným paušálem :?:
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 29. 12. 2005 17:17

E2 je nieco podobne, ako u nas radio Expres... Tiez sa to neda dlho pocuvat... :(
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lexx 29. 1. 2006 16:13

Oni ještě dávají maximix? :shock: Já už nějakej čas Evropu neposlouchám, ale tehdy řikali, že to budou dávat snad do konce roku (kdy to mohlo být - tak před třemi lety).
Tohle rádio nemusim, protože nemám rád furt tu samou hudbu dokola a taky se chci dozvědět, co děje ve světě, Evropa má prabídný zpravodajství. Poslouchat ale furt Radiožurnál je ale po chvíli o rozum. Takový impuls je velmi dobrý kompromis :wink:
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deleted user 29. 1. 2006 16:55

Pokud poslouchám Evropu 2, tak je to jen kvůli moderátorům, nikoliv kvůli hudbě (to je občas neúnosný..). Ale myslím si, že právě na výrazných a silných moderátorech Evropa hodně staví. A trochu mi vadí, že písně se 'silnějším' textem (v angličtině) procházejí cenzurou (kupř. umazáváním toho onoho slova atd..). To zní občas divně.
Soutěžit jsem nikdy nezkoušel, ale zatím se mi nanečisto docela daří v té soutěži, kde se mají uhodnout interpreti - soutěž o 10 CD; nevím, zda se to nějak jmenuje.

Odeslat příspěvekod Narcissus 20. 2. 2006 18:24

Musím pochválit Evropu2, když už ji stále kritizuju. Včera v noci pouštěli hiphop. Pro upřesnění - myslím hiphop, ne Eminem, Black Eyed Peas, Nelly apod. To se cení :tleskani.

EDIT: Tak už vím co to bylo, na stránkách E2 (tfuj) jsem zjistil, že pořad se vysílá už dlouho (Black Element).
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kodl 20. 2. 2006 18:38

Neposloucham, to se neda. Smycka jedouci stale dokola...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod gekoncik 20. 2. 2006 18:43

kodl: smička to je ale pisně tam mají dobrý pisně. Ale na ostatních radiích nemají tak dobrý moderátory..
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 20. 2. 2006 22:27

Dobry pisne? :shock: Asi poslouchame kazdy jinou E2. Hekajici cernosi, hekajici belosi hrajici si na cernochy... Asi jsem trosku staromodni...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Gromm 20. 2. 2006 23:59

Někdy. Hlavně Radio Deejay...

JendaLinda píše:dávám přednost mp3m/quote]

To spíš...:wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Narcissus 21. 2. 2006 07:54

Samozřejmě že vlastní výběr je nejlepší, ale já jsem v práci nucen E2 poslouchat, protože tam ten póvl poslouchá každý. Ale jinak bych se o Black Element ani nedozvěděl.
Příští neděli ho stáhnu na HDD a poslechnu pořádně, pokud se stěstí neusměje, bude zase co kritizovat :D
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gekoncik 21. 2. 2006 13:57

Do vlastního výběru vám nikdo nekecá a nedozvíte se spoustu nových věcí...

Třebas nejdebilnější žaloba v USA za rok atd... :lol:
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 21. 2. 2006 20:27

E2 už dávno neposlouchám, teď už jen např. Faktor, Impuls atd...ale je vidět,že se i tyto rádia snaží bejt jako E2
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fake 24. 2. 2006 20:05

black element zas tak dlouho neni, predtim to jelo jako groove:o)
jsem zenska, ale falesna jsem jenom podle jmena:o)
fake
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka