nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
posloucham toho desne moc, ale kdyby jeden styl, tak kinder punk:o) ...chapete,t akovy ty particky kluku jako green day, good charlotte, yellowcard, clou....
Já toho poslouchám docela dost> ted ulítávám na System of a down, KoRnech, takže převážně rock, potom většinou český skupiny Cocotte minute, 100°C, UDG, Vypsanou fixu, Visáče...třeba i Anetu Langerovou si poslechnu....zahraniční U2, Depeche Mode, ...jinak z taneční hudby> jugle, drum 'n' bass, techno
> takže z toho plyne, že nesnášim český rádia - vůbec se to nedá poslouchat (krom R1 a ČR4 - Wave)
Všetko možné, na štýle mi až tak nezáleží, ale mám rád najmä Pop, Rock, Trance, Alternative. Nemám rád Rap, Techno a Jazz.. Ostatné buď poriadne neviem určiť alebo mám k tomu neutrálny vzťah
Heavy/Power/Speed Metal a z kapel Blind Guardian, Iron Maiden, Edguy, Rhapsody, Primal Fear, Manson Ale poslechnu si klidně i Queeny, Deep Purple, The Doors a když mám náladu pod psa, tak Enya a občas i Anetu Langerovou
Jen takovej lehčí výběr, poslouchne si toho o dost víc, napsal sem jenom kapely které fakt poslouchám hodně