Jaky styl hudby poslouchate?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Noovo 7. 5. 2007 16:23

fakt to mam ruzny...Coldplay, Anna K, Lucie, Placebo, The Smashing Pumpkins, Air, Frou Frou, Alanis Morissett, The Cranberies, Nirvana, Pearl Jam, Faith no More atd. atd. :wink:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod pavels4 23. 5. 2007 18:50

Různý :) Blink 182, Sum 41, P.O.D, Linkin Park, Nickelback apod...........
Cesky moc neposloucham, ale v posledni dobe me zaujal Skyline
pavels4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Chemist 24. 5. 2007 19:30

Poslední dobou začínám rozlišovat hudbu jen podle LÍBÍ / NELÍBÍ - Jem, Limp Bizkit, U2, Ministry, NIN, Linkin Park, Dan Landa...Massive Attack, Chemical Brothers, Within Tempation...je toho hodně.
Noovo píše:fakt to mam ruzny...The Cranberies, Nirvana...
Na tomhle jsem vyrůstal, vzpomínky mám na ně příjemné...
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 25. 5. 2007 12:02

všechno možný-rock-The killers např., punk-Green day např., hip-hop-Headdy např...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod jezek 25. 5. 2007 12:26

Začínal jsem metalem (Obituary),pak jsem přešel na grunge(Soundgaren),pak na nezávislou scénu cz(Mňága),pak na alternativu(Legendary ping dots,Už jsme doma),punk (myšleno punk,takže ne Green Day a podobné),hc (Rage against the machine) ,industrial metal (Ministry) a industrial elektro (NIN),pak jsem měl rád cz clubovou scénu (Significant other) a teď jsem zůstal u rocku (Led Zeppelin).
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 25. 5. 2007 15:51

jezek pekna kariera, me si libi predevsim ty obituary :)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod jezek 25. 5. 2007 18:54

V kostce.Jednou jsem si vysloužil označení "hudební Ku*va" a myslím,že to na mě docela sedí.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod cinan 25. 5. 2007 19:27

ja pocuvam metal a podobne... napr. Metallica, Nightwish, Slipknot, Rammstein, Static-x, SOAD, Godsmack, Disturbed. A potom este kabat, dan landa, orlik, Biely odpor a Kratky proces... to je asi vsetko co mam v playliste... A nejake pesnicky z hitparad ma vobec nezaujimaju...
Open-source fan!
blog-zapisky: http://cinan.wordpress.com/
cinan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 5. 2007 20:01

Ted uz hlavne death (melodeath uz me nezajima nejakou dobu), black (i takovy trueblackovy bordely jako Gorgoroth), obcas trash a doom. Oblibena kapela v poslednich tydnech je jednoznacne Behemoth.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod macanos 25. 5. 2007 21:43

No u mě je to různý Rock, metal, punk.........
Z kapel v poslední době SlipKnoT,Iné kafe,Plexis,Iron Maiden...
macanos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 27. 5. 2007 08:51

no, poslední dobo učím dál tím víc sjíždím emocore, a pak některé věci, rpo které se začíná objevovat označení oldschool emo, jinak samozřejmě dál poslouchám HC, francouzské dechovka a nějaké to ska
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ppetr 3. 6. 2007 17:38

Bad Brains, Black Flag to je asi vse z HC

pak hodne emocore jako fugazi, rites of spring, embrace, jets to brazil nebo sunny day real estate

dal posloucham emo a screamo a kdyz je nalada tak klidne i emo violence (znate Orchid?) :D

ale klasickej orck nebo ska mam taky docela rád
ppetr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Darth Stewe 15. 6. 2007 22:48

Soundtrack music RULEZZZZZ :D John William, Hans Zimmer, Harry Gregson-Williams, Patrick Doyle, Howard Shore, apod. To jsou opravdoví hudebníci :!: :!: :D :tleskani
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Darth Stewe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 15. 6. 2007 23:07

zacinam se nejak preorientovavat vic na punk :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 6. 2007 09:12

Můj hudební vývoj > Rock > Hevík > Power > Speed Metal > Rock > Popík > a tedka takovej mix prostě co se mi líbí :lol: od všeho kousík občas hevík, občas disco, občas pop, občas rock ;)
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka