Jaky styl hudby poslouchate?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod includes 6. 8. 2007 15:21

Vencos píše:Poslední dobou poslouchám jen celejch 15 let na kovárně :D /quote]

Středa, čtvrtek, pátek ... :mrgreen: ...

Jinak já poslední dobou poslouchám SKA - SKA P, Tleskač a další :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vencos 6. 8. 2007 15:26

ASi před hodinou sem si stáhl 30 best of ELVIS :mrgreen:
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Darth Stewe 6. 8. 2007 21:23

Hmm, teď zdrovna ležim v jedný nádheře. Soundtrack k Harry Potter and Ordre of Phoenix od Nicholase Hoopera. Lidi, kdo má rád skutečně krásnou hudbu, tak můžu jenom doporučit. :D :tleskani
PS: Už jsem se jednou někde na tohle ptal, ale nepřipomíná vám to taky něco jako hybrid stylů Johna Williamse a Harry Gregsona-Williamse? (hmm, asi proto se mi to tak líbí, to jsou totiž moji nejoblíbenější autoři :wink: :D )
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Darth Stewe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Raisen 8. 8. 2007 14:51

Rock/pop :)
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod NOHA21 9. 8. 2007 08:56

Ahoj,
radši bych vypsal všechny umělce a kapelky, protože "stylování" může být někdy zavádějící, nicméně tady to je:

ROCK, POP (spíše 80. léta), JAZZ, FUNKY + fúze těchto proudů, dále METAL (tvrdý, měkký, černý, modrý, to je fuk), a občas i KLASIKA + další hudba, která je reprodukována opravdovými muzikanty :wink:
NOHA21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Raisen 9. 8. 2007 08:58

Taky spíše rock, pop 80. a 90. léta :)
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod NOHA21 9. 8. 2007 09:21

Raisen píše:Taky spíše rock, pop 80. a 90. léta :)-/quote]

Šílený hadry ala BoneyM, a vyfoukaný trvalý Jon Bon Jovi a Europe... Thehééé :D
NOHA21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Stratovarius 9. 8. 2007 09:39

Arakain
Stratovarius

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 9. 8. 2007 14:19

poslední dobou šíleně žeru skupiny typu Lost Alone, Kill Hannah... :D
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod suk 9. 8. 2007 19:51

NOHA21 píše:+další hudba, která je reprodukována opravdovými muzikanty :wink::/quote]
a co tam dela ten POP? ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 8. 2007 20:01

No, i ja bych rek, ze v 80's byl pop na mnohem vyssi urovni nez ty brecky co cpou do radii ted...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod NOHA21 10. 8. 2007 08:38

suk píše:a co tam dela ten POP? ;)

To je právě to. V popu 80. let můžeš slyšet živou kapelu - spíše jde o takový disco základ se supr basovou linkou, kde do toho třeba přizvukuje kytarista nějakým funkovým riffem + klávesák tam hodí nějakej shuffle rytmus. Podobně to teď napodobují třeba Monkey Business na starších deskách - takovej retro disko funk cosi :) Nebo Michael Jackson na prvních deskách, to je něco, ale jeho novější desky bych si nikdy nepustil ... Nynější pop už takovej prostě není.

Teď mě napadá - něco podobného hraje i kapela Chamber Worcester - http://www.chambermusic.cz - jsou tam asi 4 mp3 ke stažení, kdyby to někoho zajímalo :D
NOHA21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 10. 8. 2007 12:12

jasne, to dneska taky (Chinaski a tomu podobny) jenze to je naprosto dementni hudba s jeste dementnejsima textama, proste si nemuzu pomoct. Slova malokdy resim (hlavne kdyz nejsou cesky..).

Ale jinak mam pop hlavne asociovanej s sr**kama jako je Paris Hilton, Madonna, Britney a podobne...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod averton 11. 8. 2007 14:53

smooth jaz :-P :mrgreen:
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bart 12. 8. 2007 18:28

pouze metal..heavy..death..trash a gothic..
Bart
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka