Live8- co si o tom myslite?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iwigirl 2. 7. 2005 21:36

:?:
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mbing 2. 7. 2005 23:24

Nesleduji, pustil jsem si film. :-)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Asspenn 3. 7. 2005 06:49

Že můžeme jen zírat a čumět, co v podstatě jeden člověk (Geldoff) dokáže dát dohromady. Že můžeme jen zírat a čumět, jak skutečné světové superstar, o kterých se v našem slavném tisku dočteme tak leda o jejich výstřelcích nebo přehnaných požadavcích, dokážou pro něco udělat víc než celá OSN ....

Heh ... zajímala by mne návštěvnost live vystoupení několika desítek předních světových politiků.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 3. 7. 2005 10:59

Ten Geldoff bude asi drsný borec, když se ho všichni bojí...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Welli 3. 7. 2005 14:22

bylo to supr, famózní byl robbie williams a pink floyd!
Welli
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquila 4. 7. 2005 09:44

ako koncert super, ale ako prinos nula. malokto povie ze zmenili posolstvo kvoli sponzorom .. malo to byt povodne proti globalnemu oteplovaniu a teda vlastne proti USA, ale potom to zmenili.

inak umelecky zazitok super, pocuval smo to aj zo zaznamu. tak hviezdami nabity vecer proste super. ale myslienka je inde.
aquila
Čtenář

Odeslat příspěvekod iva 4. 7. 2005 23:48

Jsem proti temto monstroznim akcim skepticka, ale taky tvrdim, ze kdyby se delaly veci, ktere maji pouze a jenom smysl, tak jeste lezeme po stromech...

..... je velmi důležité, že se na problémy tohoto kontinentu upozorňuje. Je na okraji zájmu novin i politiků, což spolu samozřejmě souvisí. Nejde jen o odpuštění dluhů - jde o to, co bude s Afrikou dál.....

To jsem si vypujcila uryvek z jednoho rozhovoru, se kterym na 100% souhlasim. Ta akce hlavne pripomnela miliarde lidi na svete, ze existuje i kontinent jmenem Afrika a maji tam uplne jine problemy, nez co si narvat doma do lednicky....
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 911 5. 7. 2005 00:53

aquilla ma pravdu, jako koncert moc pekne, ale tohle afriku nezachrani, ani vsechny banky sveta ji nezachrabi, ona musi chtit hlavne sama, dokud si budou radsi rezat navzajem koncetiny, tak se to nijak nezmeni, to je proste jejich natura, s tim se skoro neda nic delat, je to smutne, ale je to tak
Never a frown with golden brown
911
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 5. 7. 2005 01:03

myslim, ze afriku to nezachrani, musi se zmenit mysleni tamnich lidi, napr. zelena revoluce skoncila nakupem tanku...
myslim, ze live8 by udelali pro afriku stejne, kdyby misto nekde tam na koncerte hrali u me na dvorku:-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník