Oblíbený hudební žánr

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 1. 2007 19:37

I nadále zůstávám věrný všelijakým elektronickým pokusům, unikajícím do chilloutu a vesmírného ambientu obzvláště, ale přistihl jsem se, že teču ze smyčců a tíhnu víc i k jazzovým liniím a složitým neoposlouchaným harmoniím. Je to zkrátka složitější a nerad to sortuju.

Odeslat příspěvekod kurcatovium 29. 1. 2007 23:28

povětšinou nějaký ten metal... zkousnu toho ale dost, jen ne hudbu strojů a monsterc*ck žvatlající n*gry... :nenapadne občas se i tam najde něco zajímavého, ale obecně to nemusím...
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vody 30. 1. 2007 00:01

posloucham metal (heavy, power, speed a obcas trash) a klasika rock, starsi kapely jako Floydy,Scorpions,Dire Straits, ACDC a tak dale.
MB W202 C200 100KW
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 1. 2007 10:10

Hlavne vsechny mozny odrudy punku. Musi to mit kvalitni text, jinou hudbu neuznavam ;-)

Pak jeste nakej ten rock (Landa, Kabati...)

Posloucham dost CZ+SK, i u nas je podle me dost kvalitnich kapel.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod earwey 9. 2. 2007 21:56

Najskor je to world music
HIP HOP neuznavam, az na nejake z mala vynimiek
moze byt reggae a aj starsia muzika okolo 80, 90s..
earwey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 9. 2. 2007 22:04

Zaner vybraty nemam, lebo neda sa pocuvat jeden jediny, proste pocuvam pesnicky co sa mi zapacia, a nekukam na zaner...
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod vizitix 9. 2. 2007 22:31

Metal, hardrock, hip-hop, DJ's, skatepunk atd... kombinace jak sviň :D
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 13. 2. 2007 14:46

Jazz, klasická hudba, funky, občas dobrý rock a pop (Prince, Michael Jackson), atd..
Anonymous

Odeslat příspěvekod salex 13. 2. 2007 17:54

Rock, Alt. Rock
Čo nemôžeš urobi? dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
Návody na všetko pre MOTO

Programy pre MOTO
salex
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 13. 2. 2007 19:02

Mám širokej záběr vyrůstal jsem na popíku potom jsem tíhnul k Depeche mode, byl jsem skalní fanoušek české kapely Oceán, poslouchal The Cure, později mě dost ovlivnily začátky Rádia 1 hlavně Josef Sedloň, taky jsem chodil na Strahov do klubu 007.
Později jsem stále více přicházel na chuť tvrdší elektronické hudbě, která je u mne žánrem č.1 dodnes. Ale má toho rád hodně moji oblíbenci mimo tu tvrdou elektroniku jsou Moby, Fatboy Slim, Sting, Jamiroqai, New Order, Bjork, Kylie Minoque ( videoklipy ) a na spoustu dalších si nevzpomenu.
Co nemusím jsou takové kapely jako je Kabát.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 13. 2. 2007 21:47

Michal P píše:Později jsem stále více přicházel na chuť tvrdší elektronické hudbě, která je u mne žánrem č.1 dodnes. Ale má toho rád hodně moji oblíbenci mimo tu tvrdou elektroniku jsou Moby, Fatboy Slim, Sting, Jamiroqai, New Order, Bjork, Kylie Minoque ( videoklipy ) a na spoustu dalších si nevzpomenu.
Co nemusím jsou takové kapely jako je Kabát. /quote]

Jo, to sme docela podobní... Máš to nový album New Order?? Waiting For The Sirens Call to je hodně dobrýý, a kabáty taky nemusím...
Naposledy upravil MarkFX dne 13. 2. 2007 22:07, celkově upraveno 1
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 13. 2. 2007 22:01

Michal P píše:Co nemusím jsou takové kapely jako je Kabát.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Michal P 13. 2. 2007 22:04

Ne nemám poslední dobou nestíhám si nic pořizovat jen poslouchám rádia ( internetová i normální ).
U těch New Order si nejradši poslechnu ty starší věci.
Já mám prostě rád tu elektroniku už od těch depešáků a oceánů až po Nine inch nails, Front 242, Frontline Assembly, Skinny Puppy.
Tohle ale asi moc lidí nezná.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 13. 2. 2007 22:18

Nahodou jo, NIN jsem jeden cas taky docela poslouchal. K Reznorovi jsem se tehda dostal pres Marylina Mansona. Ale to uz je aspon pet let
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Michal P 13. 2. 2007 22:20

Jo NIN jsou vcelku pohodovej popík, zvláště remixy :)
...
Michal P
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka