Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Jen Metal a obšas něco moderního (Gorilazz). Výjimka z pravidla je Aneta.
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T
táááááááááák ted jááááááá! Drum and bass, Psy - Trance, Psy - Techno alá Infected Mushrooms, breakbeat, Liquid Funk, nekdy i house a vyjmecne pop a taky hip - hop ale ten jen kdyz americky a fakt ma grady ne to co uz napsal grammator--3 noty a mele o respektu atd
Rock
from time to time takovej ten mainstreamovej pop ( radio )
v poslední době Trance, Progressivetrance, a takova ta electronica
hiphop jen vybrany věci..a je dost na ustupu
Koukám, ještě jsem se tu nevyjádřil..
Takže - jsem zapřísáhlý elektronik. Mám rád syntézu, umělotinu. Na druhou stranu - co dnes není aspoň trochu umělé, že?