Taky to s těmi NIN byla trochu nadsázka, ale ve srovnání s některou jinou muzikou, jako třeba starší Skinny Puppy mě připadají NIN jako popík.
Ale taková Lucka Vondráčková je stejně maximální nářez
Soundtracky, soundtracky a jako třetí soundtracky (kdo zná soundtracky ke Gladiatorovi, Pánovi prstenů, Star Wars, Harry Potterovi, Narnii nebo Kingdom of Heaven, pochopí )
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Já mam nejraději PunkRock, sem tam si poslechnu Trance, (a vyjímečně HipHop a to jen v podaní týpků z Sweat Shop Union)
ale prostě když není slyšet el. kytara tak to není ono
Nic vyloženě oblíbeného nemám, takže proplouvám od HH až po punk-rock Nemusím metal (az na balady). Posledni dobou poslouchám cim dal vic napr. Ondreje Havelku, nebo Mafia OST
taky nemám nějak extrémně vyhraněný styl, ale preferuju spíš tvrdší hudbu - metal, rock apod. (Pro-pain, Hatebreed, SOAD, Slipknot, Disturbed). Což mi ale stejně nezabrání v tom zajít občas třeba i na diskotéku
No az ted sem zjistil ze celou dobu co posloucham jako FSOL, Boards of Canada, Monolake neni zadne techynko, chill-outek, ale IDM(Inteligent Dance Music)
Mám hodně rád tr@nce (Markus Schulz, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk a Blank and Jones) ale jinak všechno možné klidně rock, metal (NightWish, Rammstein) a mám rád i moderní klasiku (Mike Oldfield, Vanessa Mae) prostě všechno možné ale preferuji trance