Co říkáte na poutání pozornosti celebrit?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod jefrey 26. 5. 2005 11:50

Co si myslíte o tom, jak na sebe celebrity neusále musejí upozorňovat, jen aby mohly být v centru pozornosti? Viz nejrůznější výstřelky ala Britney Spears apod.

// mbing : upraven předmět.
jefrey

Odeslat příspěvekod Asspenn 26. 5. 2005 13:24

Je to kšeft a když jim to někdo žere .... každému jeho nebe
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SDR 26. 5. 2005 15:41

A to si asi ještě nečetl Spy nebo jak se to jmenuje. To je časopis kompletně o "celebritách" a podobnejch blbostech.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mývalice 26. 5. 2005 15:59

Mají docela jinou mentalitu. Leze jim to na mozek.

// mbing : první příspěvek nemusíte citovat.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod TOMBY 26. 5. 2005 21:00

Já bych řekl, že někdy jim to až uškodí, co o nich napíšou bulvární plátky. Viz uplakaná Faltýnová a Růča:-)))
Ja je beru hodně z legrace. V většině případů jsou to looseři, kteří nic neumí a zviditelní se prostřednictvím někoho slavného.
JInak co se týká velkých jmen, ala Britney, to je život slavných . Nezávidim jim to.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 5. 2005 23:21

je to zbytecny a trapný.. a skutecne celebrity jsou u me jen lidé, kteri se nepotrebuji zviditelnovat a lide o nich vedi i bez techto vystrelku..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ivo M. 26. 5. 2005 23:24

Znáte takovou nějakou celebritu? Snad jeden člověk mě napadá - Aneta Langerová. Myslím, že ta nemá potřebu se zviditelňovat. Ale nikoho jiného si nevybavím :/
T-Mobile CZ
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mývalice 26. 5. 2005 23:27

Ono jich bude asi víc. Ale protože se o nich nepíše, tak si na ně ani nevzpomeneme. :D
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod nupix 29. 5. 2005 01:37

No zviditelnit se musí každý, kdo se chce dostat nahoru, nebo se tam chce udržet viz. třeba SuperStar a Savka když si hrál na bouchače a dostal po držce nebo Bílá, která se pořád vdává a rozvádí, teď si třeba našla nového nabíječe. Holt někteří lidi jsou větší exibicionisti a mají posunutý práh důstojnosti, takže pro peníze ze sebe dělají šašky, ale asi se jim to za ty prachy vyplatí, jim se nedivím, divím se těm důchodkyním a holkám kolem 14ti let, co kupujou ty bulvární plátky ...
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Čtenář

Odeslat příspěvekod bigdoc 29. 5. 2005 08:24

Ivo M. píše:Znáte takovou nějakou celebritu? Snad jeden člověk mě napadá - Aneta Langerová. Myslím, že ta nemá potřebu se zviditelňovat. Ale nikoho jiného si nevybavím :/ /quote]
Definice celebrity, abych použil anglickou, která se mě líbí:
bquote]A celebrity is a person who is widely recognized in a society.

Celebritou pro mě je, respektive byla, kupříkladu i taková Stella Zázvorková. Celebrita není jen ten, kdo se neustále cpe na obrazovku s tím, že tam šaškuje, výstředně se obléká, výstředně mluví a vůbec na sebe upoutává pozornost. Celebrita je prostě člověk, který je široce známý - to je přesné.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 29. 5. 2005 10:23

Ivo M. píše:Znáte takovou nějakou celebritu? Snad jeden člověk mě napadá - Aneta Langerová. Myslím, že ta nemá potřebu se zviditelňovat. Ale nikoho jiného k/quote]

Tak to já jich znám více:
Robert kodym a členové kapely. (o něm jsem v novinách nečetl nic asi 5 let)
Habera (ten taky moc skandálu nenadělá, jestli se o něm píše tak v dobrém)
Ledecký, Kolář, Bárta, atd. Je jic víc.
Jsou v pohodě a nedělají bordel......
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 29. 5. 2005 10:48

bulvar ich zivi
a
VIP uživatel