Jaký máte názor na hip-hop?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod beowafle 29. 11. 2009 18:24

hip hop jako kultura se mi nelíbí, já mám radši jen rap (k němu samotnýmu nepatří ten divnej styl oblíkání atd...)
beowafle
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seny.m 12. 1. 2010 15:20

Nemam ho vubec rad, ale akceptuji ho at si kazdej posloucha co chce...
The Spirit of Speed...
seny.m
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 1. 2010 17:21

Říká se, že je to návrat ke kořenům. A to v pravém slova smyslu. Kunta-kinte, neandrtálci a podobně. I s češtinou jsou na tom Hip-hopeři tak 200 let pozadu.
A ty pohyby u hip-hopu taky připomínají opice pohupující se na stromě.
Prostě u některých individuí se kořeny nezapřou. :tleskani
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod trewor.parsons 12. 1. 2010 17:54

Tak hiphop je určitě fajn pomůcka při podpoře sebevědomí, pokud mu člověk aspoň trochu rozumí ... neříkám, že h-hopem žiju a šatím se do trendy nočních košilí, ale čas od času český hipec poslechnu . . a je mi líp
trewor.parsons
Čtenář

Odeslat příspěvekod mtmccox2 13. 1. 2010 17:59

Jediný hip hop, co se mi momentálně líbí a poslechnu si je Jurassic 5 - Power In Numbers. Ten je ale netypický, spíš takový relaxační rytmický pošušňáníčko :)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod AliGiro 4. 2. 2010 22:50

nemám ho rád, ale toleruju, když to někdo poslouchá(pokud si to ovšem na veřejném prostranství nepouští na plné pecky :twisted:
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Trey 7. 3. 2010 19:43

Jak se tu psalo,pokud mě to nenutí poslouchat je mi ukradenej.Jenže prostě Hopíci maj furt pocit že to musí pouštět co nejvíc nahlas aby to všichni slyšeli a furt si hrát na gangstery a mít svojí vlastní řeč kdy vůbec nechápu jestli mě tim uráží nebo to myslí jako srandu("jo ty si velký pán").To jak tak všechno co bych k tomu mohl říct.
Trey
Čtenář

Odeslat příspěvekod Malignus 2. 8. 2010 14:45

Mám rád normální hudbu, ergo: Ne hip (hap) hop.
Malignus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SNowSlider1 24. 8. 2010 18:54

Nesnáším hip-hop to je všechno. Ale respektuju co ostatní lidi poslouchají, většina mojich přátel poslouchá hiphop a nevadí mi to.
Metal! :)
SNowSlider1
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 26. 8. 2010 19:34

Tak to máš divné přátelé :-(
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 29. 8. 2010 19:18

Nejraději mam ty poloděti, co maj hip hop outfit, na krku šňůru s mobilem, z jehož reproduktoru chraptí nějaká krutohustě vážná hopová pecka.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Prochy20 30. 8. 2010 00:36

Hip-hop ano, ale jen z pražskýho výběru, (PSH, Supercroo, Indy a Wich) texty mě prostě musí bavit a myslím, že málokdo chápe, že se to musí brát hodně s nadhledem, zvlášť Supercroo :). Prostě taková sranda a to mě na tom baví. A jako hoper se neoblíkám, tak se oblékají ti, co to nepochopili a berou to vážně. Dobrou.
Nejnebezpečnější predátor na planetě Zemi je člověk.
Prochy20
Čtenář

Odeslat příspěvekod hobitt 30. 8. 2010 08:35

Něco málo z čekého a slovenského hiphopu si poslechnu - namátkou Indy&Wich, album Čísla nepustia od H16...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 30. 12. 2010 15:16

Posledny album Eminema je prekvapujuco dost dobry. Heh, po tolkych rokoch sraciek sa uz patrilo vytvorit nieco poriadne.

kto by povedal, ze ten refren spieva chlap :-D
Player.
Nadšenec

Předchozí stránka