alximiq píše:ja si vypocujem aj dobry hiphop a aj metal,proste sam si vyberiem,co je pre mna dobre..
Tak doporuč něco dobrého; řekl jsem si, že něco fakt zkusím poslechnout.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
alximiq píše:ja si vypocujem aj dobry hiphop a aj metal,proste sam si vyberiem,co je pre mna dobre..
ConPower píše:No nevím, hip hop vůbec nemusím, 50 Centa a podobné napařující se blbečky k smrti nenávidím (proti gustu žádný dišputát...). To je pouze můj osobní názor. Nebo teda aspoň zahraniční, český nebo slovenský se docela dá (třeba Electrick Mann spolu s kytarou a jinými nástroji zní relativně dobře, Cocotte Minute se taky dá). Navíc slovenština na hip hopu dobře zní.
Jinak hip hop nemusím.d/quote]
Majkl vP. píše:@ Alximiq>
Portishead jo, ty přechovávám a občas přeposlechnu.Massive Attack jsem ale, abych byl upřímný, slyšel jen jednou a pak smáznul. Na první poslech mě to nechytlo (a šetřit místem se musí
).
to je právě chybanevim, kterou desku si poslouchal, ale věřim tomu, že na poprvné to nemusí nic moc... chce to několikrát a uvidíš
já je mam docela rád
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
Andrew_R píše:Já slyšel poprvé desku Mezzanie od Massive Attack. Ta "nesnesitelná dokonalost" na mě zapůsobila hned. Taky by mě zajímalo, co Majkl vP. slyšel...l/quote]
ConPower píše:alximiq píše:ja si vypocujem aj dobry hiphop a aj metal,proste sam si vyberiem,co je pre mna dobre..
Tak doporuč něco dobrého; řekl jsem si, že něco fakt zkusím poslechnout.Četl jsem, že povedený je český projekt www ...
!/quote]
Tomas250 píše:Sorry,že to vytahuju,ale Cocotte minute a Hip Hop??To se mi dost nezdá
..../quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků