shelly píše:ale nechápu lidi, co mají vůči této hudbě předsudkye/quote]
Já je náhodou chápu... většina hip-hopový produkce se totiž nedá poslouchat. Asi proto
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
shelly píše:ale nechápu lidi, co mají vůči této hudbě předsudkye/quote]
Goci píše:Rád posloucham českej hiphop, je o životě a o pravdě.v/quote]
Narcissus píše:Hiphop poslouchám asi devět let (mj.) a zatím na tom nemíním nic měnit. Bohužel, pravda je, že dnešní hh už není co býval a já se musím obracet k tomu staršímu. V hiphopu šlo vždycky o peníze (jako všude), ale to co se z něj stalo za posledních pár let už lze nazvat jen popem, jak už tady kdosi řekl. Nemám rád Eminema, ale když jej srovnám s dnešními hiphopovými "niggaz", je pořád ještě nejlepší.
Z české scény se mi líbí starší Indy&Wich a Syndrom Snopp. Zbytek je o ničem, texty se v podstatě točí pořád dokola o tom, jak se všichni zhulíme a v sobotu mocně zapaříme. Dobří jsou polští Warszawski Deszcz a Kaliber 44 (možná proto, že moc nerozumím textům, ze slovenských se mi líbí první Trosky, ostatní neznám.
Jinak poslouchám hiphop od jeho začátku do roku cca 1996: Ice-T, Grandmaster Flash, NWA, Gravediggaz, Naughty by Nature, EPMD, Heltah Skeltah, Crooklyn Dodgers, Snoop Doggy Dogg (první dvě alba, zbytek, co jsem občas slyšel, už je popík), Mobb Deep, Ice Cube, a další.l/quote]
dr.miša";[quote="Narcissus píše:Hiphop poslouchám asi devět let ...../quote]
Potřeboval bych s něčím pomoct a zdáš se odborníkem na slovo vzaté...mám kazetu, na které je rap, a potřeboval bych znát všechny interprety. Některé poznám, jiné zas ne. Jde o rap 90let. Chci si pořídit plné CD jednotlivých interpretů, ale na to je musím znátViděl bych to tak, že bych Ti tu kazetu poslal a Ty mi dal vědět. Vše na mé náklady...
Největší chyba na Internet Exploreru je ta, že jde spustit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků