Jaký máte názor na hip-hop?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod SDR 25. 5. 2005 16:13

shelly píše:ale nechápu lidi, co mají vůči této hudbě předsudkye/quote]

Já je náhodou chápu... většina hip-hopový produkce se totiž nedá poslouchat. Asi proto
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TheThing 14. 6. 2005 20:22

hip hop nemusim...stačí mi keď počujem tie "inteligentné" texty kde tvoria väčšinu obsahu nadávky, urážky a podobne...
je to trend ako bol trend heavy metal alebo disko dakedy dávno Obrázek
The answer to the ultimate question of life, the universe, and everything is...42...
TheThing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod djlooper 15. 6. 2005 08:36

Když už hip hop, tak radši mám ten tvrdší z ulice, kde si na nic nehrajou, i když...
Nesnáším ty frajery v kožichu s kilem zlata na krku... :twisted:
Ale mě se víc líbí trip hop... :D
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod de ViANT 18. 6. 2005 18:56

mno ja jsem donedavna hip hop taky nesnasel..ale ted se zacinam kazit :)
sice jen xzibit a snoop ale i tak... ale pokud se to vezme tak je to vlastne pop, takze jsem popikar :)

now playing System Of A Down - Radio/Video ..:: 04:09m | 221Kbps | 44KHz ::..
de ViANT
Čtenář

Odeslat příspěvekod Narcissus 20. 6. 2005 08:37

Hiphop poslouchám asi devět let (mj.) a zatím na tom nemíním nic měnit. Bohužel, pravda je, že dnešní hh už není co býval a já se musím obracet k tomu staršímu. V hiphopu šlo vždycky o peníze (jako všude), ale to co se z něj stalo za posledních pár let už lze nazvat jen popem, jak už tady kdosi řekl. Nemám rád Eminema, ale když jej srovnám s dnešními hiphopovými "niggaz", je pořád ještě nejlepší.
Z české scény se mi líbí starší Indy&Wich a Syndrom Snopp. Zbytek je o ničem, texty se v podstatě točí pořád dokola o tom, jak se všichni zhulíme a v sobotu mocně zapaříme. Dobří jsou polští Warszawski Deszcz a Kaliber 44 (možná proto, že moc nerozumím textům :), ze slovenských se mi líbí první Trosky, ostatní neznám.
Jinak poslouchám hiphop od jeho začátku do roku cca 1996: Ice-T, Grandmaster Flash, NWA, Gravediggaz, Naughty by Nature, EPMD, Heltah Skeltah, Crooklyn Dodgers, Snoop Doggy Dogg (první dvě alba, zbytek, co jsem občas slyšel, už je popík), Mobb Deep, Ice Cube, a další.
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Goci 12. 7. 2005 10:56

..... hiphop neni kecání nesmyslů, hiphop je ku*va něco víc......

Rád posloucham českej hiphop, je o životě a o pravdě. Ale americkej je taky good.
Goci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 12. 7. 2005 11:58

Tohle me nic nerika a nelibi se mi to :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 7. 2005 11:59

Goci píše:Rád posloucham českej hiphop, je o životě a o pravdě.v/quote]

A to právě ono. Realita je všude kolem nás. Je jí dost. Muzika je tu od toho, aby mi pomohla se od té reality na pár okamžiků odpoutat. Muzika je pro mně pomůcka na pročištění duše a uvlonění. Je to taková forma meditace. :oboze
Občas si jen tak lehnu uvloním se, pustím si muziku a přestávám na vše myslet.
V tomhle mi hip-hop asi těžko posluží, spíš naopak. :x
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod twoflower 22. 7. 2005 10:29

Hiphop musel vzniknout v navaznosti na proslulou inteligentni soutez Hip hap hop, jinak si to neumim vysvetlit :)
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death.
twoflower
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr.miša 26. 7. 2005 09:04

Narcissus píše:Hiphop poslouchám asi devět let (mj.) a zatím na tom nemíním nic měnit. Bohužel, pravda je, že dnešní hh už není co býval a já se musím obracet k tomu staršímu. V hiphopu šlo vždycky o peníze (jako všude), ale to co se z něj stalo za posledních pár let už lze nazvat jen popem, jak už tady kdosi řekl. Nemám rád Eminema, ale když jej srovnám s dnešními hiphopovými "niggaz", je pořád ještě nejlepší.
Z české scény se mi líbí starší Indy&Wich a Syndrom Snopp. Zbytek je o ničem, texty se v podstatě točí pořád dokola o tom, jak se všichni zhulíme a v sobotu mocně zapaříme. Dobří jsou polští Warszawski Deszcz a Kaliber 44 (možná proto, že moc nerozumím textům :), ze slovenských se mi líbí první Trosky, ostatní neznám.
Jinak poslouchám hiphop od jeho začátku do roku cca 1996: Ice-T, Grandmaster Flash, NWA, Gravediggaz, Naughty by Nature, EPMD, Heltah Skeltah, Crooklyn Dodgers, Snoop Doggy Dogg (první dvě alba, zbytek, co jsem občas slyšel, už je popík), Mobb Deep, Ice Cube, a další.l/quote]

Potřeboval bych s něčím pomoct a zdáš se odborníkem na slovo vzaté...mám kazetu, na které je rap, a potřeboval bych znát všechny interprety. Některé poznám, jiné zas ne. Jde o rap 90let. Chci si pořídit plné CD jednotlivých interpretů, ale na to je musím znát :-) Viděl bych to tak, že bych Ti tu kazetu poslal a Ty mi dal vědět. Vše na mé náklady...
dr.miša
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 7. 2005 12:02

Já hip hop moc nemusím, když už, jenom ve formě nu-metalu, a z toho taky začínám odrůstat :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod dr.miša 26. 7. 2005 14:26

to hot_spot: Pěkná kočka na té fotce!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 26. 7. 2005 17:17

Spatny nelibi se mi to a nic mi to nerika :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Goci 27. 7. 2005 07:38

dr.miša";[quote="Narcissus píše:Hiphop poslouchám asi devět let ...../quote]

Potřeboval bych s něčím pomoct a zdáš se odborníkem na slovo vzaté...mám kazetu, na které je rap, a potřeboval bych znát všechny interprety. Některé poznám, jiné zas ne. Jde o rap 90let. Chci si pořídit plné CD jednotlivých interpretů, ale na to je musím znát :-) Viděl bych to tak, že bych Ti tu kazetu poslal a Ty mi dal vědět. Vše na mé náklady...
Největší chyba na Internet Exploreru je ta, že jde spustit
Goci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr.miša 27. 7. 2005 08:12

TO Goci: hmm, to bych nesvedl, respektive snad i jo, ale sedím u kompu v práci, na kterém se lze jen připojit, to je vše...tak to mě mrzí, ale fakt díky za ochotu!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka