Jaký máte názor na hip-hop?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Player. 27. 10. 2007 09:53

ok vsak ja tiez nedelim ludi podla hudby. Skor na dobrych a zlych, pricom v hip=hope je viac tych zlych :)
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pickun 27. 10. 2007 10:41

Ty vole, nevim co stim ma spolecnyho Pauza. Urcite se nebudu chovat jak ty rikas "in" jen kvuli nejakym lidem z Pauzy co ani neznam. Takze je to muj vlastni nazor a Pauza s tim nema nic spolecnyho.
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 27. 10. 2007 14:41

Uf, ze to jeste resite... Mne prijdou smesni "hiphoperi" i "punkeri" a sam se neradim do zadny z tech radoby skupinek typu "tr00 black metalaci", takze je mi celkem jedno, co si mysli ostatni...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 10. 2007 19:58

Narcissus píše:
MarkFX píše:Já jsem slyšel že český a slovenský HH patří mezi nejlepší ve světě, ale ta mládež jde kvůli tomu fakt do sra*ek :o /quote]
Chápu... na pauze je in nesnášet hiphop nebo cokoli kolem něj.
Ale co tzv. punkeři, kteří se na svém punku ožerou a pak dělají bordel?
Co stará metalová škola... chlastají, *****í...
Co posluchači Orlíku, Vlajky apod? Jsou tupí, zakomplexovaní, agresivní...

Víš, takoví lidi jsou všude, jen je třeba mít tošku nadhled, když jsem velký drsňák a kritizuju. Jenže lepší je jednoduše zobecňovat, protože to nevyžaduje nic kromě planého vypouštění prázdných slov co?

P.S. ohledně toho důchodce - nemyslel jsem věc fyzický, ale mentální ;-)c/quote]

ja sem tady nikdy nenadával na HH... já proti němu nic nemám, též ho poslouchám :nenapadne
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod weca 27. 10. 2007 22:31

Já si HH taky poslechnu, ale většina malých, rádoby hiphoperů je k smíchu :roll:
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Narcissus 28. 10. 2007 03:22

Pickun píše:Ty vole, nevim co stim ma spolecnyho Pauza. Urcite se nebudu chovat jak ty rikas "in" jen kvuli nejakym lidem z Pauzy co ani neznam. Takze je to muj vlastni nazor a Pauza s tim nema nic spolecnyho.

Jen zobecňuju - stejně jako ty, nevím proč ti to najednou přijde špatné... :D :wink:

:quote="MarkFX"]
Narcissus píše:
MarkFX píše:Já jsem slyšel že český a slovenský HH patří mezi nejlepší ve světě, ale ta mládež jde kvůli tomu fakt do sra*ek :o /quote]
Chápu... na pauze je in nesnášet hiphop nebo cokoli kolem něj...j/quote]
ja sem tady nikdy nenadával na HH... já proti němu nic nemám, též ho poslouchám :nenapadnep/quote]

Ne, v pohodě, ta moje věta nebyla na tebe. :)
S tebou jen nesouhlasím v tom, že jde nějaká mládež kvůli hiphopu (a i kvůli jakékoli jiné hudbě) do srajdy.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 10. 2007 11:10

samozřejmě ta naše mládež si může chodit jak chce, ale prostě ten gangsta look na nich vypadá fakt extrémně, to se nelíbí ani mi... :o

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Narcissus 28. 10. 2007 16:39

Co se týče vzhledu, tak jo. On je rozdíl být černoch a bílý 16-ti letý gangsta,což si mlaďoši neuvědomují. I smeták Snoop Dogg vypadá ve svých hadrech dobře, ale stejně oblečený bílý capart působí smutně a tragicky :-D
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod weca 28. 10. 2007 16:53

Pravda...A to bez diskuze... Mě to taky nikdo nevymluví, že vypadají směšně :wink:
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Návštěvník

Odeslat příspěvekod spajza X 14. 11. 2007 04:09

Rad pocuvam Hip-Hop hlavne SK :) patrim tiez medzi tych,co s laskou spomynaju na EPMD a stare klasiky(ktore si uz ani nazvy nepamatam,ale keby zahralo tak viem :D ) z CZ Manzele,stary chaozz,Prenerou stricka houmboje(penerina tezka drina atd super),Syndrom Snob 1 album....V CZ mam pocit,ze scena dost upada,nikto nic netvori,sem tam I&W,PSH,solo Orion,Supercrew=sem tam nieco ale dost slabe,co ma velmi mrzi...Zato SK scena teraz ruuluje ako nikdy,albumy ako DJ Cappa mix tape,Miky Mora,Kontrafakt,Druha Strana,A.M.O,CistyChov,WIktor Hazard,Drviva Mensina atd. zacali produkovat velmi kvalitne kusy,hlavne po zvukovej stranke,kludne konkurencne zapadu,naco som teda patricne hrdy :D

O tom vasom image :D pravda,ze Hip-Hop je teraz strasne v mode,asi ako boli (co si depesak,alebo metalista)podobne ulety,co je mne ukradnute..dokazem ocenit kvalitu

Hip-Hop a REAGGE pocuvam,ked som bez nalady a chcem si uzit aparaturu,nie si oddychnut ani sa rozpumpovat,ale prist na ine myslienky....na uvolnenie mam Morchibu,Portishead,DM...na rozprudenie HC...

takze Hip-Hop SK ruulz :wink:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 1. 2008 23:55

Musím to tu obnovit. :D Plno lidí mi asi řekne, že jsem zešílel, každopádně sehnal jsem si Francouze Manau a teď to poslouchám. Hip-hop kombinujou s keltskou muzikou a dá se to. Tady je fakt možné říct, že to má hudební složku. :D Keců by mohlo být míň, ale kombinace to je zajímavá.

Jo, a ještě jsem rád, že texty jsou ve francouzštině; dávno jsem hledal nějaký francouzský hipec, jak to asi zní. :mrgreen:
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 20. 1. 2008 02:25

Francouzi mají dobrý HH... po kámošovi jsem sháněl jedno album asi pul roku...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Vody 20. 1. 2008 02:28

Francouzi uměli tak maximálně dobrý auta v devadesátých letech, a to jen koncern PSA, jinak sou to lemry. ajo tu se řeší hudba, francouzskej metal sem ještě neslyšel tak nevím :hm
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 20. 1. 2008 02:36

no jooo, tady jenom není správný člověk na správným místě... :D

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Vody 20. 1. 2008 02:39

nj, je to tu samej "cool" týpek :D
Vody
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka