Posloucháte skupiny Within Temptation, Nightwish?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 21. 12. 2005 22:52

Jo v pohode muzika...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod after 26. 12. 2005 14:07

Od Nightwish mam rad najma album Oceanborn, ktory je naozaj vyborny, ostatne povazujem za slabsie i ked nehovorim ze za slabe.
Co sa tyka Within Temptation - nejak nemusim ten spev Sharon den Andel, zda sa mi byt az prehnane preplneny afektovanym feelingom :oops:
after
Čtenář

Odeslat příspěvekod LamB 26. 12. 2005 17:01

nevím co je to ''preplneny afektovanym feelingom '' ale Within Temptation je paradni kapela, mam komplet alba a jednu dobu sem poslouchal jen to, Nightwish sice neposlocham tak moc ale je to dobra kapela kterou si rad poslechnu
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mickaelb 26. 12. 2005 17:02

Jo nekdy je obe zkusim, radci spis Nigthwish, prived me k tomu kamos :D
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod arwinexwixton 8. 12. 2007 00:20

stahuju posledních pár alb a snad to budu mít komplet :-)
uhmm...
arwinexwixton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 8. 12. 2007 12:30

Včera jsem viděl na DVD nějaký koncert Nightwish, ale nevím jaký a moc se mi zalíbil. Poradíte? Je na něm ještě Amy Lee, je někde v hale a Amy zpívá se zlatým mikrofonem (pokud ho má na každém koncertu, tak pardon :lol:), nevíte?
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 12. 2007 12:58

obě skupiny se mi líbí, spíš Nightwish, některé jejich pecky jsou super (třeba takový Moondance :wink:)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 8. 12. 2007 13:42

includes píše:Včera jsem viděl na DVD nějaký koncert Nightwish, ale nevím jaký a moc se mi zalíbil. Poradíte? Je na něm ještě Amy Lee, je někde v hale a Amy zpívá se zlatým mikrofonem (pokud ho má na každém koncertu, tak pardon :lol:), nevíte?l/quote]

Nepleteš si náhodou Najtviš s nějakou jinou kapelou? Žádná Amy Lee tam nikdy nezpívala :D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 12. 2007 14:14

Amy Lee je z Evanescence
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod eRiper 8. 12. 2007 14:25

Sem tam si poslechnu.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 8. 12. 2007 18:31

Á ... sorry, spletl jsem si to, samozřejmě že to Amy Lee neni, ale když hsem ten post psal, tak se mi tam nějak připletla :D ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aquarkko 10. 12. 2007 15:43

ne
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 12. 2007 18:18

Ta hudba mi neprijde nejhorsi, ale vadi mi, jak si Nightwish hrajou na desne drsny satanisty a lezou s tim do bravicka.
Blbejm trinactiletejm holkam ten pentagram mozna desne cool prijde a nosi ho, protoze ho nosi zpevacka a jinak o tom vi houno. A cdcko si koupi, takze kapela vydela. -> Nechutne komercni a tupa hudba. Prosim, nepiste odpovedi ve stylu komercni je vsechno.
a) Neni, chcete nekdo jmenovat?
b) Nerikam komercni kazdy kapele, kdo se objevi v mediich, ale tomu vyse popsanymu chovani ;)

A o tomhle bych tu nechtel debatovat, uz je to tady mockrat.

Druhy neznam, je to neco podobnyho v tomhle ohledu?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 10. 12. 2007 18:19

O Nightwish se sice nezajimam, ale kde jsi proboha vyhrabal ty zvasty o satanismu??
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 12. 2007 18:21

Udajne se k tomu hlasi, aspon mi to tvrdila jejich velka fanynka... Nerikam, ze je to pravda, ale aspon uspesne vyvolavaj ten dojem...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka