Neposlal jsem ani jednu SMS na Superstar, je to normální?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod fran_klin (novy) 30. 6. 2005 15:42

Druhá řada byla celkem o nmičem, už žádná ta euforie a podobně, k tomu ses sms zdražili, šest korun bylo dost a teď devět...ani nemluvím
fran_klin (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xoj 2. 7. 2005 18:01

Tez jsem neposlal SMS a loni jsem videl 3 posledni dily, ale letos jsem nevidel zadny a predpokladam ze jsem o nic neprisel jen doufam ze podobny souteze uz nebodou nebo je nebudou davat v hlavnim vysilacim case:(
hp nx6125, ~~~ ~~ ~~ ><(((°> ~~ ~~~ ~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~
xoj
Čtenář

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 2. 7. 2005 18:06

Letos ani minulý jsem neposlal nic. Teď jsem jenom hlasoval do hvězdné pěchoty - měli jsme tam zástupce školy :).

Akorát když dvacet lidí jako já poslalo hlas z deseti mailů, tak nám ty hlasy odečetli a skončil v 7. kole...
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod adamek.jan 2. 7. 2005 20:24

Neposlat SMS na SuperStar je uplne normalni, myslim. Ja sem taky neodeslal ani jednu a nepripada mi to jako nic nejak zvlastniho.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 7. 2005 20:27

je to normalni, protoze ja jsem ten samy pripad, ani jednu jedinou a to jsem tezce normalni 8) :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod froggy 8. 7. 2005 17:19

Vyskytlo se tady slovo normální. Nedávno sjem s jedním spolužákoem diskutoval o tom co je to normální. Když se řekne on je normální" , nebo "to je normální auto". Prostě nedá se říct že něco je normální, že je normální tu sms poslat nebo neposlat. No nevím ejstli me nekdo pochopil, ale to je jedno:)

Já žádnou sms na superstar neposilal. Z prvního dílu jsem nevidel nic a ted jsem videl jen asi 5 minut bendeho. Já TV nesleduji vubec takže u me je to celkem pochopitelne :)
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co je to? Žabička s rootovskými právy.
froggy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lemur 8. 7. 2005 17:41

Matematicko-statisticky receno je neco "normalni" tehdy, kdyz udelate statisitku, vyleze vam napr. Gaussova krivka a to, co je na jejim vrcholu a jeho blizkem okoli je pak normalni.

Takze vzhledem k tomu, ze podle s-Tonyho hlasovalo 1.4 mil. divaku z min. 5 mil. hlasovanischopnych, tak ONI narozdil od nas nejsou "normalni", jak uz to prede mnou rikal -maty-.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ivory 8. 7. 2005 20:37

Je, já Nově taky nedal ani korunu ;-)
VW New Beetle 1.9 TDi - CULT CAR
Mercedes-Benz C class 240 aut. - BEST CAR
Ivory
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Master74 8. 7. 2005 22:53

Nenormalni je tam neco posilat :)
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 9. 7. 2005 20:50

Ano presne tak ani na SS ani kamkoliv jinam nikdy jsem nikam nic neposlal a ani to delat nikdy nebudu
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 9. 7. 2005 23:33

pokud je ti 14 nebo nějaký podobný věk, tak to normální není.. (ale je to chvályhodné)
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 10. 7. 2005 00:20

Místopřísežně prohlašuji že jsem už celé čtvtstoletí žádnou soutežní ani hlasovácí sms nikam neposlal, nikam jsem ze soutěžních důvodů nevolal a nikdy jsem neodepisoval na výherní dopisy.
Na mou duši, na psí uši, na kočičí spřežení.
:-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 10. 7. 2005 09:55

AndrewJ no konretne SS byla na tomhle postavena :) same takove lidi ve veku tam posilaly :) kdo jiny ze :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 17. 8. 2005 12:09

Jsi normální....já taky neposlal ani jednu SMS...na co utrácet kredit???
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 17. 8. 2005 14:01

Back to Topic: myslim ze je to normalne.. Ja osobne som dokopy s priatelkou poslal jednu jedinu sms. A to bolo pocas finaloveho vecera, pretoze ta "druha" bola pre nas oboch silno nesympaticka (nech mala prsia a trciace tangace akekolvek)..
Btw ja si uz teraz (ani druhe kolo u nas nezacalo) nepamatam poriadne vsetkych, len vitazku a este jedneho :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka