Alzbetina: Boze, kolik ti je let? Co chceš sakra vykoukávat? Nenapadlo tě zkusit jim napsat? Nebo se stydíš oslovit své idoly? Nevíš, "jak se na to zeptat"? Ja ti tedy poradím:
1) "Zdar chlapi, jelikož jsem vaše úpe nejvěčí fanynka a jste prostě nejdokonalejší a nejideálnější kapela na světě, tak by mě zajímalo, co to hrajete za rozlučkovou písničku, mám pocit, že jsem ji slyšela i jinde a chtěla bych si ji pouštět od rána do večera, na záchodě, v autobuse a až na to budu mít věk a lidi, tak i při souloži! Nemáte ji rovnou i někde nahranou, že bych s tím začla už dneska? Díky za všechno, vaše nejvěrnější fanynka Al-Žbjeta"
2) "Čau kapelo, jsem vaše fanynka a zajímá mě, co to to hrajete za song jako rozlučku/představovačku. Děkuju za odpověď a přeju hezký den, potkáme se na koncertě,
Čau,
fanynka Bětka"
Toto můžeš napsat kapele veřejně i soukromě na Bandzone nebo Facebook, případně využít
kontaktní formulář na jejich webových stránkách a nebo, na což ale asi nemáš "koule" (a asi ani intelekt), je oslovit osobně v klubu, když dohrají.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...