Booklety u CD

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod georg68 13. 5. 2009 12:09

Může mi někdo vysvětlit, proč se poslední dobou na bookletech CD vyskytují upozornění typu 'Vyrobeno speciálně pro ČR, SR, HUN, ...' ? Tak mi připadá, že se hudební vydavatelství snaží nám posledním zoufalcům, co ještě kupujeme CD, všemožně ten nákup znechutit...
georg68
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 5. 2009 15:20

Protože to je speciálně vyrobeno pro chudší země. Tzn z horších materiálu, nekvalitní obal, místo bookletu je tam jeden vložený papír a toť vše.
Takže je to v podstatě sociální verze v kvalitě jako u stánkařů.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod renny7046 30. 6. 2010 19:28

jo jo na tyhle CD sem abnormálně alergická a proto kupuji CD v zahraničí totálně mi to znechutili to už si to CD radši nekoupím a stáhnu než mít tohle.
renny7046
Čtenář

Odeslat příspěvekod Petr67 29. 7. 2010 20:12

Já mám taková 2 CD, Bon Jovi a Metallicu. Už bych to nekoupil, člověk si fakt připadá jako žebrák :(
Viz booklet.
Beyerdynamic DT-1990 PRO 250 Ohm Tesla
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Čtenář

Odeslat příspěvekod martinsip 29. 7. 2010 20:50

Serou mě těma "bookletama". To si to člověk fakt může radši stáhnout z netu :grr:
martinsip
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 29. 12. 2010 00:59

Ten booklet nejnovější metallicy je k blití. Ten zahraniční je krádnej papírovej plastickej opravdu je tam hrob death magnetic vyřízlej... ten českej je jen natištěnej *****
LammerOutsider
Návštěvník