od Kniter 4. 11. 2011 18:48
Ja hudbu vobec nepocuvam, len radio v praci. Vypalujem len na dvd z kamery. Windows xp home, Eset smart, conmet, pinacle studio mam plateny. V mobile niektore aplikacie tiez platene. Napr office, adobe pdf, lebo to potrebujem v praci.
Stahujem len filmy 3gp do mobilu co sa nedaju kupit na dvd, alebo sa mi ich nechce nahravat lebo su neskoro v noci v tv. Alebo sa mi nechce konvertovat z kupeneho dvd. 1,5euro za dobry film v trafike nieje vela. Vacsinou okrem tv novin, ano sefe, pozeram discovery, zone reality, explorer, spektrum atd.... Ale malo. Bud som v praci, jem, spim, alebo som na diskusnych forach.
Ja mam len 4GB predplatenych mobilnych dat, tak sa neda povedat ze by som stahoval a ukladal. Data miniem skor na youtube a v archivoch tv.
Kolegova okolo mna sa pocitacom a mobilom nevenuju, takze nepredavam, nedavam, nekupujem, nedostavam subory.
Cdcka ani nemam. Pouzivam kartu v telefone.
Videa v pc pozeram co som nahral mobilom.
V pocitaci som mal 200GB disk a 120GB volne. Ked sa mi pokazil, tak teraz mam 1TB lebo 500GB nemali vtedy ked som bol v obchode. Samozrejme takmer prazdny.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900