Co syte na ranajky? Spalda vlocky a ine

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 15. 10. 2007 17:38

Ahojte kupujem spaldove pukance a ine spaldove produkty. O 6hod rano si dam do 0.5L mlieka niekolko lizic spald.pukancov a zistil som ze ma to dostatocne nasyti az do 10hod. Tak isto aj ovsene vlocky. Viete este nejaky sposob aby som nemal stale to iste. Ako to chuti vam? Co sa k tomu hodi?len nie kakao. A su este nejake taketo potraviny do mlieka? A hlavne aby postupne dlho dodavali energiu. Nie sladene miesane mussli vlarka a pod.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bombul 19. 10. 2007 16:07

Ja to tiez ranajkujem velmi vydatny zaciatok dna...moj typ je jogurt ja mlieko moc nemusim, ale s jogurtom mnam :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Aleš P. 23. 11. 2007 22:54

Kniter : Co jsou to "spaldove pukance" a "sladene miesane mussli vlarka"?
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 11. 2007 20:43

Ales P:Spalda su bohate na vlakninu(zdrave,zlepsuje crevnu mikroflnru) chutia trochu orechovo a v ustach ich citit na dotyk ako kukuricne chlebiky (tie zlisovane pukance=polistyren) podobne muslli=vseliake zrna a chrumky(nie slane) z mliekom. Niekedy su napustene kakaom a osladene medom.nafuknute hviezdicky vlarka. maces a chlebik. Niekedy su spalda ako piskoty alebo slane tycinky ale neslane len zo sezamom. Racionalna strava. Spalda su z ryze a maju nizky glikemicky index. To znamena ze maju vela energie zasitia a dlho uvolnuju energiu. Nie ako energeticky napoj alebo chleba z lekvarom. To zasyti len na chvilu a potom som este hladnejsi. A trpia organy ktore to musia spracovavat.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník