no já si někdy říkám, že to měli nejlíp vymyšlený římani s aplikací husího brku

protože když mě něco fakt chutná, tak žeru jak zjednanej až mi je z toho šoufl a musím to spravovat sodou nebo mátovým čajem...
ale většinou jím spíš normálně, problém nastává většinou když si začneme s manželkou vyvařovat, jako třeba dneska k večeři - bruschetta, minestrone, ravioly se sýrovou náplní, tiramisu, vínko... to má člověk z toho že si den před tím pustí dvd o jídle - jamie oliver dělal ravioly, tak jsme to prostě museli zkusit, zbyla nám mozzarella a nějakej světlej chleba tak jsme udělali bruschettu, v mrazáku zelenina na minestrone, tak proč si nedát i polívku a když už jsme se rozhodli pro tohle, museli jsme koupit mascarpone a udělat to tiramisu, aby to bylo komplet...výsledek je, ačkoliv jsme od všeho dělali jen trochu, že jsem pěkně přežranej a žvejkám mátový lístek abych trochu vytrávil...
