Obžerství!

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 5. 7. 2007 19:27

Jste normální,normálně jedící lidé,ale když je nálada nebo prostě příležitost,tak se prostě naládujete?

Když je prostě jeden chod lepší než druhej,pití vám chutná a povídáte a povídáte a talíře se vyprazdňují... A objednáváte a objednáváte... A co kdybychom si dali ještě toto... A čoveče tohle bychom mohli ochutnat...

Stalo se mi dnes.I přesto,že se přes léto snažím hubnout,tak občas (ale fakt výjimečně) neodolám.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 5. 7. 2007 19:30

Tak 1x až 2x ročně se mi to přihodí. Ale pak následuje korekční týden se zeleninou a spoustou sportu (prostě tak abych to spálil) :-D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod mokus 5. 7. 2007 19:52

bohuzel
2,0 TDI, haldex, 7DSG ..140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ..211PS pístní kroužky a ventily už cajk
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ..200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ..211PS
EX A4 Av.. torsen, 2,5 TDI, 6man ..180PS BAU
G-One, iP8, GEKKO GE-1
mokus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bombul 6. 7. 2007 09:35

poznam nastastie mam dobre spalovanie 8)
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Caddy 6. 7. 2007 10:23

ja jim normalne....proste kdyz je co a dokud muzu :))) Ale vetsinou do polosyta :)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 0ndra 6. 7. 2007 18:20

no já si někdy říkám, že to měli nejlíp vymyšlený římani s aplikací husího brku :) protože když mě něco fakt chutná, tak žeru jak zjednanej až mi je z toho šoufl a musím to spravovat sodou nebo mátovým čajem...

ale většinou jím spíš normálně, problém nastává většinou když si začneme s manželkou vyvařovat, jako třeba dneska k večeři - bruschetta, minestrone, ravioly se sýrovou náplní, tiramisu, vínko... to má člověk z toho že si den před tím pustí dvd o jídle - jamie oliver dělal ravioly, tak jsme to prostě museli zkusit, zbyla nám mozzarella a nějakej světlej chleba tak jsme udělali bruschettu, v mrazáku zelenina na minestrone, tak proč si nedát i polívku a když už jsme se rozhodli pro tohle, museli jsme koupit mascarpone a udělat to tiramisu, aby to bylo komplet...výsledek je, ačkoliv jsme od všeho dělali jen trochu, že jsem pěkně přežranej a žvejkám mátový lístek abych trochu vytrávil...:)
0ndra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 19. 7. 2007 14:23

Když se rozežeru jsem k nezastavení. Naštětsí mám takový spalování a snažím se dostatečně hejbat, takže jsem spíš hubenej než tlustej.

Nejhorší, teda vlastně nejlepší jsou nějáké svatby nebo oslavy, to člověk začne ráno a nezastaví se až do noci. Akorát ten den po tom toho člověk moc nenadělá, ale to nebývá z jídla...
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník

Odeslat příspěvekod michee 20. 7. 2007 10:42

Já jsem malý jedlík.....spíš občas nejedlík ....z velkého množství jídla se mi dělá zle - takže docela trpím na rodinných oslavách, kde mi cpou dorty (jakože jsem je nikdy nejedla - jako malá jsem jen snědla marcipánovou růžičku a zbytek dortíku vždy dojedl dědeček), chlebíčky, klobásy......fakt obdivuju lidi, co se dokážou na takovýchto akcích cpát.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bombul 24. 7. 2007 14:32

michee
taketo oslavy poznam a neznasam :evil:
cloveku skor jedlo sprotivia :(
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Slonik 24. 7. 2007 18:04

bombul: no ono taky záleží na tom, co je na stolech :-))
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Caddy 24. 7. 2007 18:29

takove akce ja rad, samozrejme, pokud je to jidlo dobry :)) Dodneska jsem vdecny, ze se mam podruhe vdavala :-D
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ka-spel 2. 9. 2007 20:56

O obžerství je dokonce super filmek Velká žranice http://www.csfd.cz/film/25586-velka-zra ... bouffe-la/

Doporučuji. 8)
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ally 12. 10. 2007 21:23

Občas zhřeším, že zblajznu celou pizzu. A pak si nadávám, že hladové mně bylo lépe.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 20. 10. 2007 16:30

Když se nudím tak mám nutkání pořád něco jíst, 2-3 tatranky, tabulku čokolády, 500g jogurt a pak večer nadávám že ji mi těžko. Jinak celou pizzu ze supermarketu jim běžně.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 21. 10. 2007 09:30

Michal

Tak tak a preto sa snazim nikdy nenudit, inak by som o chvilu pukla :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Další stránka