Tak hlasim nakup Candy 2395 - je prijemne velka.. dost tezka...a je designove ..dobra..co se funkci tyce nekoho (jako me drive) by zajimaly teploty tedy tato nabizi 140-230°C, detsky zamek v podobne znemozneni pouziti jakekoliv funkce (velmi funny

) mno ale jak jsem zminoval zhasnuti....tak v navodu se pise ze zhasen po 10ti minutach otevrenych dveri..dlouha doba ale lepsi nez nic:) ted to prave testuji a dam na konci clanku vedet:) - problem mam se statickou elektrinou - MVT je kovova a my tady v praci mam debilni koberec takze kazdou chvilu dostanu ranu:) jinak funke REHEAT - znovu ohrati mi prijde lehce zbytecna..ale ...kdo vi....je to docela slozite nastaveni nejprve CO budu ohrivat - Automaticky - talir hlavniho jidla - kafe - muffin - asi teply zakusek => pak nastavit vahu orhivaneho jidla (bez nadoby) a teprve pak se to spusti... ale kdo by odhadoval vahu a nastavoval to tka slozite nez 4x zmacknout start a mit to an dve minuty:) cajk:)
nastaveni vykonu mikrovlnky probiha v krocich 100, 80, 50,30 a 10% z 900W
dale mirkovlnka obsahuje funkci kontroly a progekce zarice....po 30minutach plneho vykonu se prepne na 80%....
mikrovlnka po skonce varni 5x pipne coz je podle me neprijemne dlouhe ale zatim jsem nezaznamenal ze by pipala i dale, pokud na to zapomeneme...to moje stara LG delala ais kazdych 10 minut max 6x tusim..nebo tak nejka..tahel zda se pipne jen jednu sekvenci

mno ted uz jen pockat jestli to svetlo zhasne....
.......... ........ uz me to doclea nebavi

..... na konci navodu jsou jeste jake si recepty...co me zarazi nikde se nepise o samocisticim grilu....aaaaaa uz tozhasloooo

parada:) mam radost:)
jinka jsem objednaval z bilaplaneta.cz - jsem velmi velmi spokojen jen mi neposlali cesky navod - musel jsem si o nej napsat ale prislibili i zaslani postou papiroveho navodu...luxusni:)