Jak již bylo mnohokrát řečeno, je to pro nízkorozpočtový nákup velmi dobrá volba. Buď si kup Goddess 925H nebo Proline CS 250 (Proline mají v pouze Datartu, cena eshop je 2222,-, cena pro nákup na prodejně je asi 2700,-); Goddess se prodává ve více obchodech za cenu cca. 2300,- - 2600,-. Funkčně se jedná o naprosto shodné výrobky, byť se jejich parametry formálně liší (je to dáno různými metodikami uvádění parametrů). Mě osobně se designově více zamlouvá Proline (a není to kvůli tomu, že jí vlastním

), co se týče servisní podpory, tak je na tom lépe Goddess (opět osobní zkušenost - prasklý otočný skleněný talíř se mi přes Datart a jeho smluvní servisy nepodařilo koupit, přes servis Goddess jsem ho měl do 3 dnů doma).
Zmiňované trouby samozřejmě nejsou ve srovnání s ideálem (Whirlpool JT369 nebo dokonce vyšší liga Electrolux Inspiro) stoprocentní, ale to co slibují zastanou velmi dobře. Ty "ideální modely" stojí 3x až 10x víc než chceš investovat.
V CS250 jsem již bezproblémově pekl spoustu masa, pizzu, quiche, jablkový koláč, ......