V dnešní době je docela důležité koukat na složení výrobků a také zemi původu. Obecně upřednostňuji koupi českých výrobků a nakupovat chodím různě, protože v každém supermarketu (popř. hypermarketu), mají něco mnou oblíbeného. O to to pak mám složitější logisticky...
Nejraději ale chodím do Albertu, Globusu a Lidlu. Méně častěji je to pak Tesco a Penny market; v Kauflandu se já osobně objevím tak jednou za pět let. Interspar jsem nenavštěvovala vůbec, nicméně asi jsem nebyla sama, když se u nás změnil podobně jako před lety Carrefour na Albert hypermarket.
Obecně mě ale štvou změny v supermarketech, které teď probíhají. Změny jsou teď všude v rámci "zlepšení" marketingu, ale např. Albert míval výborné výrobky značky BASIC a Albert Excellent, z nichž teď udělali Albert Quality, přičemž některé výrobky nenávratně přestali vyrábět a některé udělali s novou etiketou a stojí jednou tolik. Ale takové věci se nepochybně dějí všude, protože se mi pravidelně stává, že si něco oblíbím a vzápětí to přestanou vyrábět. To mě štve

Live each day as if it was your last...