Stránka 5 z 6

Napsal:
31. 3. 2008 22:55
od tessie
Ačkoliv špenát jako takový mi moc nechutná, z mražených pizz mám nejradši bio špenátovou pizzu s bílým sýrem z Plusu. Ještě jí tedy vylepšuju bazalkou a plátky česneku


Napsal:
1. 4. 2008 10:55
od michee
Ano, ta bio pizza z plusu je fakt dobrá, je je škoda, že plus z našeho trhu zmizí i s těmi svými bezva výrobky.
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
24. 4. 2008 16:02
od akroj
Rozhodně souhlasím - Dr. Oetker, nejoblíbenější mám houbovou a mozzarela. Ale teď jsem najela na lepší šlágr a prakticky stejně časově náročný - mám doma arabský chléb (takové ty placky), passatu (rajčatový protlak, nejlepší je Valfruta) a normálně si pizzu vyrobím z toho. Jenom ten chléb potřu passatou, naskládám na to co lednice dá (salám, rajče, papriku, šunku), posypu strouhaným sýrem (mám v sáčku v lednici) a vrazím do trouby předehřáté na 220. A za takových 8 minut mám super pochoutku co dost připomíná pizzu. Řeším tím takové ty emergency večeře

)
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
6. 5. 2008 09:37
od averton
Urcite nie. Moje skusenosti su vacsinou take, ze pizza ma tak o polovicu menej vsetkeho ako sa uvadza; cize u mna v mrazaku ma BAN

. Takze, skor si pizzu kupim cerstvu

Re: pizza z mrazáku

Napsal:
29. 4. 2009 19:22
od barusenicka
Nejlepší pizza je vlastní výroby.
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
1. 6. 2009 22:43
od Anmara
mražená pizza nás nijak neoslovila - obvykle moc těsta a málo náplně... a my to máme rádi přesně naopak - tenoučké těsto a spousta dobrot navrch. Takže, buď to musíme zvládnou sami nebo voláme do nedaleké pizzerie, kde ji dělají přesně podle našeho gusta...

Re: pizza z mrazáku

Napsal:
4. 6. 2009 19:09
od Deli
tak ona ta mražená možná neni žádná sláva, ale zase má výhodu v rychlosti, to se jí zase musí nechat

Re: pizza z mrazáku

Napsal:
5. 6. 2009 07:13
od michee
Deli: jako nouzovka to vždy stačí, o tom žádná debata

Já pizzu z mrazáku neměla tak rok....nějak na ní není chuť, přítel jí nemá rád, tak to je také důvod

Re: pizza z mrazáku

Napsal:
20. 6. 2009 20:14
od Deli
já jí měl teď v týdnu a byla docela dobrá

Re: pizza z mrazáku

Napsal:
21. 6. 2009 12:38
od zuzkys
Pizzu z mrazáku moc nemusím. Ale na druhou stranu pokud celý den někde běhám třeba o víkendu a navíc se mi nechce pak nic vařit, tak skočím naproti do krámu pro mraženou - příprava pár minut a najíst se z toho dá. Sice žádné extra gurmánské hody, ale občas to neuškodí.
Nejradši máme Dr. Oetker - Pizza Ristorante v podstatě jakákoliv varianta.
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
22. 6. 2009 20:46
od polda
Včera si děcka koupila 2xnějakou chlazenou z Lidlu a spráskali to jak psi co 14 dní nejedli.Tak jsem to taky koštnul,něco polotovar z Německa či Itálie ale šmakovalo to.
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
23. 6. 2009 07:45
od Slonik
No nevím... Asi bych si tuhle dobrotu odpustil
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
23. 6. 2009 12:57
od polda
Kus stál něco mezi 50 - 60 kč,takže nemyslím,že by si koupili nějakej šunt. Ale jsou to jejich žaludky

Re: pizza z mrazáku

Napsal:
7. 8. 2009 12:31
od Swiftak
Od Oetkera jsou výborné pizzy Cassa di Mama, obecně jsou Oetkeráci sice dražší, ale docela to dobře chutná. Kdo má rád ty tlustépizzy, tak Oetker dělá tzv. Big American pizzu, nejradši mám Chicken BBQ, ale nejvíc mi chutnají ty slabé a tam jsou buď ty Ristorante nebo právě Cassa di Mama. Manželka pracuje u Dr. Oetkera, takže je máme k dostání levněji a hlavně taky víme, kde a z čeho se to vyrábí.
Re: pizza z mrazáku

Napsal:
23. 10. 2009 08:25
od K4L4shNlKoV
Mám rád pizzu ristorante s tou šunčičkou, myslím že se jmenuje prosciutto