Stránka 2 z 6

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2006 18:53
od Caddy
jak pro dva? Takovy taky vyrabeji?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2006 18:19
od veverqa
no ono ja toho vela naraz nezjem (sice tak nevyzeram :) takze polka pizze mi je aj dost (zo 400-500g pizze..)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2006 18:36
od Ares952
to ja bych pizzu mohl skoro porad

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2006 21:36
od obywan
Ares952 píše:to ja bych pizzu mohl skoro porad


tak to ja taky :twisted:
tak me napada ze myslim v mrazaku jeste nejakou mame... :)
ale uz je celkem pozde... :(

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 7. 2006 10:56
od includes
Ares952 píše:to ja bych pizzu mohl skoro porad


Taky, proto si pizzy kupuji po cca 3 a více :D

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 13:45
od Chechtalka
Pizzu z mrazáku... kupovanou nikdy, leda když zbyde domácí nebo v pizzerii, ale ty co se prodávají v obchodě mi vubec nechutnají. Nejradeji si vytvorim doma sama primos mouky na pizzu a dám si na ní dle libosti a fantazie to, na co je zrovinka chut :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 11:15
od game_over
Chechtalka píše:Pizzu z mrazáku... kupovanou nikdy..../quote]
konečně někdo další s nezprzněnýma chutovýma bunkama :D taky nesnášim pizzi z mrazáku

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 11:39
od Chechtalka
Game_over to víš mlsný jazýček nesní jen tak něco :-) a tenhle druh potravin je fakt blee

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 12:54
od Peshi
Pizzu z mrazaku nesnasim. Je to asi tim, ze jsem zatim moznost ochutnat takovy ty z hypermarketu, kterym maj 1 cm silny testo a jsou na nich 3 platky salamu a troska syra.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 13:46
od Chechtalka
Pešek to je přesné, doma si udělám těstíčko jak papírek, že ji člověk pak nemůže ani zvednout, aby se nepotrhala..... už vím co budu dělat o víkend ....... pizzuuu

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 16:14
od Ares952
no jo, ale v nouzi je dobra i pizza z mrazaku

domu si pizzu delam, je lepsi, ale na tu z pizzerie proste nema, nevim jak to tam delaj :(

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 21:27
od game_over
Ares952 píše:no jo, ale v nouzi je dobra i pizza z mrazaku

domu si pizzu delam, je lepsi, ale na tu z pizzerie proste nema, nevim jak to tam delaj :(
rozdíl může být v tom že v pizzerce jí dělaj v peci ve který topí dřevem a to je pak o něčem jiném a nebo když mají elektrické tak se pizza peče při nějakých 320oC to jí taky dáva trochu jinou chut

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 22:03
od Ares952
takhle bych si doma zatopil leda tak parketama, nebo skrini :P

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 22:19
od Peshi
Pizzu jsem si delal doma driv, ale od ty doby, co nedaleko od nas zacali delat pizzu do krabice, si pro ni cas od casu zajedu. Je sice delana v elektricky troube na pockani, ale je vyborna, chutna mi vic nez v okolnich restauracich.

Musim jeste zminit jednu vec. Kazdy rok, uz je to takova tradice, delame s kamosem obri pizzu. Padnou na ni dve testa, pul kila sunky, pul kila syra, dvacet deka slaninky a balicek oliv. Zatim se mi ta moje pulka jeste nikdy nepodarila dojist, snad uz to tenhle rok vyjde :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 7. 2006 22:51
od Caddy
Jiri Pesek: A v cem ji pecete? :)