pizza z mrazáku

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Peshi 24. 7. 2006 07:56

Normalne v elektricky troube. Tady nejde ani tak o kvalitu jako o kvantitu :-)
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 24. 7. 2006 10:28

Jiri Pesek: aha, ja myslel, ze se do normalni trouby nevejde :)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Chechtalka 25. 7. 2006 06:01

Pizza doma nemusí být vzdy jen kulata, já ji tvaruju přesně podle tvaru plechů :-) a pripadám si u toho jak na pásovce :-) než ty plechy dopeču polovina jich je prázdná :-) ale hlavně že chutná
Chechtalka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 25. 7. 2006 09:31

chcechtalka: No pro domácí spotřebu mi přijde "hranatá" pizza jako efektivnější řešení. člověk nepeče prázdný plech
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Caddy 25. 7. 2006 10:40

ja delam taky zasadne hranatou, je to lepsi a je ji taky vic :)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 30. 7. 2006 18:29

Pizza z mražáku hrubá.
Jde toudělat tak že bdue chutnat každá:
1) nechat pořádně rozmrazit (jinak se nepropeče)
2) položit na pečící papír a nechat ji v troubě trochu prohřát
3) namazat kečupem, posypat sýrem, a položit suchý salám + okořennit oreganem (je třeba ji trochu obohatit)
4)dát zapéct do trouby při telotě asi 180 stupňů.
5) Vyndat a jíst.
Pokud dodržíte tento postup nemůže se stát, že vám pizza nebude chutnat
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 2. 8. 2006 08:08

Teď jsem neodolal a hodil do trouby pizzu Ristorante Prosciuto(šunkovou).

10:19 Již je v bříšku! MŇAM! Výborná! :D
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 0ndra 9. 8. 2006 15:22

mražené pizzy nee.... i když je fakt, že jsem je zkoušel zhruba když přicházely na trh a to mě totálně odradilo, pak dlouho nic až nedávno jsem zkusil tuším že Guiseppe "doporučenou italskými pizaři" a na mraženou pizzu dobrý, k normální pizze ještě dost daleko ale je tam vidět pokrok.

Já pizzu jedině klasickou doma dělanou nebo z pizzerie....

S-Tony: kečup na pizzu nepatří :evil:
0ndra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S-Tony 9. 8. 2006 18:12

0ndra píše:S-Tony: kečup na pizzu nepatří :evil:i/quote]

Možná ne, ale všechny české pizzerie dělají pizzu tak že vyválené těsto pomažou tenkou vrstvou kečupu a pak položí šunku a daljí další přísady a nakone oregano.
Takže pizza bez kečupu v čr nehrozí.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ares952 9. 8. 2006 18:31

nektere pizzerie davaji sugo
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lehtinen 9. 8. 2006 20:21

pizza s vrchem z kečupu? sjem neviděl. Co jsem měl, tak používají drcený rajčata, nebo protlak
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009 - 2023
lehtinen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 0ndra 12. 8. 2006 20:58

S-Tony: záleží do jakých pizzerií člověk chodí, já jsem zatím v zařízení které si říká "pizzeria" kečup na pizze nikdy nenašel, vždycky je to sugo (drcená rajčata), kečup nikdy.

I pizzu kterou dělám doma potírám směsí konzervovaných rajčat (rozmixovaných) nebo passaty, oliv. oleje, soli, česneku a oregána či bazalky (oregáno je ale možná lepší dát až nakonec)

prostě kečup je opravdu dobrý tak ke hranolkům nebo jako příloha ke grilovanýmu masu nebo tak nějak, prostě dochucovadlo, ale na pizzu nebo těstoviny je to pro mě barbarství...
0ndra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jim 14. 8. 2006 01:06

taky už jsem pár mražených pizz zkusil...

jako nejlepší, co se dá jíst, mi vychází Ristorante(hlavně šunková), fakt tenký těsto, obsah je přijatelný, jen toho sýra by mohlo být víc, což řeším tím, že tam nasypu nastrouhaný sýr a je to akorát...

ale stejně není nad to si dát "správnou" pizzu...za rohem naštěstí máme super pizzerii, takže není problém kdykoli si tam zajít...
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kuzmo 26. 9. 2006 11:12

mrazena pizza je skvela a porovnatelna s "normalnou" avsak musi sa kupit kvalitna a tie uz byvaju zvacsa aj dost drahe, takze clovek skor uvazuje o tom ist do pizzerie ... ale tak niekedy sa proste neda ;)
kuzmo
Čtenář

Odeslat příspěvekod Divoženka 20. 10. 2006 12:17

nejsem zrovna pizzomanka,ale otestovala jsem jeden výrobek na výrobu pizzy a nic se s tím nedá srovnat a ni se ta výsledná pizza nedá zkazit! Je to těsto vyválené na teninko a již napnuté na pečící papír a je to zarulované do válečku. Mívají to v chlaďácích u sýrů ,jogurtů atd...prodává se i listové těsto,ale toto se jmenuje přímmo těsto na pizzu,a má to žlutej štítek. Značku nevím,ale zjistím. Mám výborné zkušenosti. Jen rozrulujete a nakladete na co mátě chuť. Pasuje to přímo na plech a je to za deset minut upečené. Zmrazit jsem to nikdy nedávala..a jinak to u nás dovezou do obchodu a je to hned fuč. Ta pizza se prostě zkazit nedá!!!
Divoženka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka