od KOSŤA KOSTIČ 25. 3. 2017 00:23
Tak přátelé, vykopávám tohle téma z jednoho úžasného důvodu. Za ty léta, co jsem tu nebyl, jsem se naučil dělat luxusní bifteky tzv. reverzem. Tj. Maso se nejprve tepelně zpracuje do hloubky při přesně dané teplotě podle požadavku na stupeň propečení a na závěr se zprudka ogriluje cca 45 vteřin z každé strany. Některé zdroje tento styl nepřesně nazývají vařením ve vakuu. Takto z libovolné flákoty libovolné velikosti stvoříte křehkou šťavnatou voňavou labužnickou lahůdku. Labužnický orgasmus. Je to navíc tak jednoduché, že to zvládne úplně každý. Jak to jednou ochutnáte, již nikdy nebudete chtít jiný styl úpravy...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?