A co třeba tohle?:
Suroviny:
2 hermelíny 120g
2 stroužky česneku
35 g jemně mletých vlašských ořechů (část může být i nahrubo nasekaná)
25 g rozměklého másla
2 lžíce nasekaných bylin
2 lžíce extra virgin olivového oleje
1 stroužek česneku
Postup:
Hermelíny se podélně rozříznou a opatrně se z nich vydlabe vnitřek tak aby se nepoškodila "krusta". Vydlabaná hmota se smíchá s máslem, ořechy a utřeným česnekem do spojité hmoty, kterou se zpětně naplní vydlabané hermelíny. Naplněné hermelíny se splácnou k sobě, zabalí do alobalu a na 2-3 dny se zaparkují do lednice. Před podáváním se potřou směsí z olivového oleje, bylin, trošky soli a česneku a rozkrájejí na "pididortíčky".
Není to můj recept, ale už mi dva hermoši leží v lednici

Jsem napjat jaké to bude.