Slonik píše:Ten film je docela dobrej. Jako určitá náhrada filmu poslouží i studium nutričních hodnot pokrmů v McD (na druhé stránce prostírání) a k tomu trocha představivosti

>/quote]
A ještě k tomu umět sčítat a vědět, že doporuřená dění dávka kcal je u běžného muže 2600 a ženy 2400. Když si člověk spočítá kolik je toho v jednom meníčku a nedejbože zvětšeném, tak se dostává minimálně na poolovinu až 2/3 dení dávky, což je na jedno jídlo docela hustý.
Celkově papal přibližně dvojnásobek denní dávky energie a v poměru k tomu málo bílkovin (vysvětluje to ztrátu svalové hmoty viz dále), vlákniny atd.
Docela hezký je to, že Mc salát je stejně kalorickej jako BigMac
Ten film opravdu doporučuji, chlapec sice nepřibral 17, ale 9 kilo, ale jakým způsobem:
1. týden: + 3
2. týden: + 3
3. týden: - 0,5 (úbytek svalové hmoty)
4. týden: + 4
Každý doktor považuje takhle rychlé přibývání/ubývání na váze za nebezpečné. Játra jako alkoholik měl po dvou týdnech.
Játra dostával do normálu dalších 8 měsíců, a 7 kilo shazoval 7 měsíců a ty poslední 2 kila dalších 9.
Není to film jenom o McDonaldu, je spíš celkově o tom, proč je USA nejobéznější stát na světě a proč jou jejich dětičky tak tlustý.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.