od Swordman 5. 2. 2009 22:50
Do rizota stačí v pohode aj obrané mäso z trupov sliepok ( alebo z polovičky sliepky, čo sa varila v polievke ). V pohode nakrájať aj kožu zo sliepky.
Ďalšie suroviny:
Mrazená zelenina, cibuľa nakrájaná na drobné kocky, sójová omáčka Vitana, mleté čierne korenie
Cibuľu osmahnúť na teflonovej panvici ( ale iba do sklovita ) pridať nadrobno pokrájané obraté mäso zo sliepky, trocha osmahnúť, pridať sójovú omáčku Vitana ( tá omáčka to aj posolí ), tak trocha viacej tej omáčky, aby to malo chuť. Pridať mrazenú zeleninu ( stačí mrkva,hrach,kukurica kombinácia ), pridať trocha mletého čierneho korenia a ešte mierne osmahnúť . Prípadne pridať na záver trocha sójovky ešte ( podľa chuti ).
Zmiešať s ryžou a potom jesť

MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G