Stránka 4 z 5

Napsal:
27. 8. 2006 23:12
od nal
odporucam seriu "ze zahradky" od Maggi. bez glutamanu a polievky su fakt chutne. ja si do kremovych (brokolica, hubova...) davam 1/2 vody a 1/2 mlieko. hami mnami

Napsal:
24. 9. 2006 10:05
od seterwohipikule
Jen na chatu nebo tam, kde nemáš na vaření moc času.

Napsal:
24. 9. 2006 16:05
od Slonik
Docela jdou ty v krabičkách, které se jen ohřejí. Je v nich skutečná zelenina a mám pocit, že jsou bez glutamátu. Ale na poctivou polévku ze čerstvých surovin to stále nemá

Napsal:
1. 10. 2006 00:08
od ma.krtek
Prej podporujou vznik celulity......

Napsal:
5. 11. 2006 08:15
od misko854
mne tieto instantne polievky vobec nechutia.
su bez chuti,tvaru a zapachu

...a ked uz aj nejako chutia tak to poriadne umelo...ale ked som strasne hladny tak urcite si njeaku dam...ale cerstvo spravena polievka je predsa len cerstvo spravena polievka


Napsal:
5. 11. 2006 12:20
od Kryštof Korb
většina instatních polévek jsou dobré, mě chutnaj. Taky záleží jak která, ale většina je dost dobrá...


Napsal:
6. 11. 2006 00:02
od includes
Zrovna včera večer jsem nestíhal, tak jsem si jí dal

...

Napsal:
1. 6. 2007 15:57
od mrajda
Ty čínské pálivky s kupou Éček jsou nepřekonatelné!

Napsal:
20. 7. 2007 12:20
od michee
Jako nouzovka ano, ale jako každodenní jídlo nee.......

Napsal:
21. 7. 2007 17:03
od madeleine
Ja som to kedysi jedávala každý piatok. Mali sme školu a na private mimo mesta moc toho k jedlu nebolo, hrnčekové polievky boli fajn riešenie na večer.
Dnes ak vôbec, tak Maggi "zo záhradky",práve kvôli tomu že sú bez Glutamánu, ale ono, skoro tak ľahké ako pripraviť si sáčkovú, je i pripraviť si bežnú polievku...


Napsal:
24. 7. 2007 15:35
od bombul
ked je nudza aj toto je dobre...ale inak radsej kalsicku od mamicky z hrnca


Napsal:
25. 7. 2007 15:31
od Caddy
dneska jsem si dal pytlikovku "provensalska polevka" od knorra a byla docela dobra, myslim, ze se to posledni dobou hodne zlepsilo

Napsal:
25. 7. 2007 16:51
od 0ndra
pytlíkový jen v nouzi nejvyšší, ale je fakt, že se zlepšili a některý se dají i jíst, nicméně pokud mám čas, tak si radši dám tu práci a udělám polívku normální...

Napsal:
28. 7. 2007 23:53
od neznalek
Dělával jsem dřív v práci pytlíkové polévky (vývary). Přidával jsem vždycky ještě nudle, mraženou zeleninu a vajíčko. Teď už mi na ně chuť nepřijde - uvařím si tak jednu za půl roku, když jsem sám doma a nechce se mi s něčím kuchtit. Čínským nudlím se ale vyhýbám obloukem.

Napsal:
9. 8. 2007 19:47
od michee
Teď jsem si v biopotravinách koupila instatní polévky (Cizrnovou, Japonskou a Kvasnicovou) a jsou vskutku zvláštní - s klasickou instantní glutamovou polévkou to nemá nic společného - navíc tam jsou sojové kousky - je fakt moc dobrá - ale také není na každý den - spíš jen tak občas na chuť (na dobrou chuť).