Na čem se vám vaří nejlepe?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod scater 21. 1. 2006 21:31

plyn
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 1. 2006 00:07

Plynový sporák je výborná věc, plynová trouba je utrpení. Čili ideální kombinace - plynový sporák, elektrická trouba, nejlépe i s horkým vzduchem.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 22. 1. 2006 19:15

Preferuji plyn, jsem na něm zvyklý a vyhovuje mi, na elektrice mám problém uvařit vodu :) .... Jinak mám horkovzdušnou trubu + mikrovlnkou s troubou a jsem plně spokojen
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 22. 1. 2006 19:53

Slonik píše:Plynový sporák je výborná věc, plynová trouba je utrpení. Čili ideální kombinace - plynový sporák, elektrická trouba, nejlépe i s horkým vzduchem.r/quote]

to mame my :) A jeste troubu ne blbe schovanou az pod varicema, je o kus dal a v dobre vysce :)

ale s plynovou troubou jsem nikdy potize nemel, v cem je hacek?
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 1. 2006 01:21

Háček je v tom, že když je "pečící období" - typicky vánoce nebo velikonoce a všichni v baráku zapnou plynové trouby, tlak plynu docela kolísá a trouba peče značně nerovnoměrně.

Navíc mi přijde, že nechat své oblíbené maso nebo cukroví v prostředí docela jedovatých spalin taky není úplně OK
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Mickeye 23. 1. 2006 16:27

Jenoznačně plyn. Elektrika mi nějak nesedí, pravda ještě jsem nevyzkoušel indukční vařič, ale ten je kapánek dražší.
Mickeye
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myndel 23. 1. 2006 16:33

Nemohu si pomoct, ale já jsem se sklokeramikou spokojen. Ačkoliv ji dost lidí haní, mě příjde skvělá :)
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elit 23. 1. 2006 19:19

Marek_Litzman píše:Nemohu si pomoct, ale já jsem se sklokeramikou spokojen. Ačkoliv ji dost lidí haní, mě příjde skvělá :)-/quote]

do doby nez poznas kouzlo plynu
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Merlin 29. 1. 2006 18:51

Marek_Litzman píše:Nemohu si pomoct, ale já jsem se sklokeramikou spokojen. Ačkoliv ji dost lidí haní, mě příjde skvělá :)-/quote]

Presne, ja som presie z plynu na sklokeramiku a som spokojny. Spociatku sa mi zdala pomalsia, ale nahradzuje to presnym nastavenim teploty. Inak ak potrebujem rychlo zovriet vodu, tak pouzivam varnu kanvicu.
Merlin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 8. 4. 2006 18:55

Sklokeramica nebo plyn je mi celkem jedno, ale radši mám plyn, právě kvůli rychlosti a okamžité reakci. Častějí smažím, než vařím, takže radši ty rychlé reakce, než skvělou regulaci.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 9. 4. 2006 20:53

Mam plyn a v poho...zatím neměním
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 4. 2006 12:19

Velbloud: Rychlou reakci může poskytnout plynová sklokeramika. Jediný model na trhu o kterém vím je KARMA - KH 603 B. A stojí spoustu peněz :-(
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod chameleon 10. 4. 2006 20:06

Plyn a eleketrická trouba k tomu
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 11. 4. 2006 19:45

Sklokeramika a el. trouba je bezpečnější než plyn.A neberou kyslík z místnosti.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vebloud 12. 4. 2006 00:26

Když má plyn tepelnou pojistku, tak je bezpečnej, ale je pravda, že plynovou troubu rád nemám. Ta může být hodně nepříjemná, třeba i když má pojistku, tak přece jenom to stihnu tím plynem tu troubu naplnit a když jí člověk otevře a něco hoří nahoře na sporáku, tak to může být zajímavé blafnutí. Radši mám elektrickou a nejlépe s horkovzduchem.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka