Stránka 3 z 5

Napsal:
15. 8. 2006 17:43
od morning.glory
tady se dá objednat vysoká pizza v Praze -
http://www.test.qwe.cz/pizza-php/pizza/
ale já mám taky raději tu nízkou....

Napsal:
15. 8. 2006 19:03
od nal
pizza jedine italy styl - nižšia. A s dobrou oblohou...
nenávidím pizzerie, kde ponúkajú k pizze kečup, blééé...

Napsal:
23. 8. 2006 01:55
od Podnikatelka33
Jedině nízkou

Napsal:
25. 3. 2007 22:49
od Renegade
Jedine nizskou a hodne propecenou.

Napsal:
31. 3. 2007 10:57
od Skinny
raději mám nízkou, musí mít pěkně křupavé těsto, žádnou gumu

Napsal:
9. 4. 2007 02:32
od Arašíd
jednoznacne nizkou.
Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
9. 6. 2009 01:14
od DevAstor
Když je dobrá tak je mi to jedno.

Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
12. 6. 2009 12:26
od Slonik
Samozřejmě nízkou. Ale pokud si vyrábím pizzu do zásoby na zmrazení, dělám těsto o maličko vyšší
Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
12. 6. 2009 14:45
od zuzkys
Já jedině nízkou a nebo Calzone (přehnutá pizza) - nevím jak se tomu správně říká, ale těsto má stejně tenké jako klasická nizká pizza.
Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
12. 6. 2009 20:31
od Moravanda
Já můžu nízkou i vysokou, hlavně že je dobrá

Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
13. 6. 2009 09:50
od Kirkwood
Nízkou s hooodně vysokou náplní.. Akorát pak je zašpiněný pekáč, když omáčka trošku přeteče, jinak ji dělám vynikající

Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
13. 6. 2009 15:01
od zuzkys
Kirkwood píše:Nízkou s hooodně vysokou náplní.. Akorát pak je zašpiněný pekáč, když omáčka trošku přeteče, jinak ji dělám vynikající

Neprozradíš recept na těsto? Já už vyzkoušela spousty různých receptů a žádný není to pravé ořechové..

Jestli je to tajemství šéfkuchaře, tak samozřejmě neprozrazuj.. Díky.
Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
13. 6. 2009 21:19
od Kirkwood
Prozradím a ráda
Do mísy si nalij 200ml horké vody, přidej lžíci olivového oleje, špetku soli, půl lžičky cukru a sáček sušeného droždí. Pak po troškách přidávej 400g hladké mouky (nikdy nepoužiji celých 400g) a zabal do potravinářské fólie a dej na 30min do ledničky.
Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
14. 6. 2009 17:17
od zuzkys
Kirkwood píše:Prozradím a ráda
Do mísy si nalij 200ml horké vody, přidej lžíci olivového oleje, špetku soli, půl lžičky cukru a sáček sušeného droždí. Pak po troškách přidávej 400g hladké mouky (nikdy nepoužiji celých 400g) a zabal do potravinářské fólie a dej na 30min do ledničky.
Díky! Určitě vyzkouším! Já měla recept hodně podobný, ale s polohrubou moukou a to mi právě přišlo divné. Zkusím to podle tebe. Děkuji.
Re: Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Napsal:
14. 6. 2009 18:52
od Kirkwood
Nemáš zač

po zapracování mouky by těsto nemělo lepit a těsto v lednici hodně nabude, takže před tím, než ho zabalíš do potravinářské fólie, tak ho lehce popraš hladkou moukou.